کد خبر: ۱۶۶۴۴
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱
علاوه بر آن، وزارت نیرو با یک کسری سرمایه‌گذاری به مبلغ 15 هزار میلیارد تومان دست‌و‌پنجه نرم می کند که این مساله بدهی 33 هزار میلیارد تومانی را برای وزارت نیرو پیچیده تر کرده است.
به گزارش تجارت آنلاين به نقل از ایسنا، رییس سندیکای صنعت برق ایران گفت: وزارت نیرو بدهی 28 هزار میلیارد تومانی انباشته را از دولت قبلی به دوش کشیده است که باتوجه به این‌که قادر به پرداخت این بدهی‌ها نبوده، اکنون به 33 هزار میلیارد تومان تبدیل شده است.
 
علیرضا کلاهی افزود: علاوه بر آن، وزارت نیرو با یک کسری سرمایه‌گذاری به مبلغ 15 هزار میلیارد تومان دست‌و‌پنجه نرم می کند که این مساله بدهی 33 هزار میلیارد تومانی را برای وزارت نیرو پیچیده تر کرده است.
 
رییس سندیکای صنعت برق ایران در ادامه اظهار کرد: علاوه بر بدهی جامانده از دولت قبلی قرار بر این بود که طبق برنامه‌های پیش‌بینی شده سرمایه‌گذاری به مبلغ 15 هزار میلیارد تومان در زیرساخت‌های تولید، انتقال و توسعه برق انجام شود، اما به دلیل برخی مشکلات تنها کسری این سرمایه‌گذاری باقی‌مانده است.
 
وی با بیان این‌که این دو مساله در تامین برق پایدار ایجاد مشکل کرده است، گفت: یکی‌دیگر از مشکلاتی که در ایران در خصوص صنعت برق وجود دارد نگاه خدماتی به این کالا است. رییس سندیکای صنعت برق ایران ادامه داد: نگرش مردم و دولت به این صنعت به عنوان یک خدمات است به‌طوری که گفته می‌شود دولت موظف است برق را به مردم ارائه دهد.
 
کلاهی با بیان اینکه اختلاف قیمت فاحشی بین قیمتی که مصرف کننده پرداخت می‌کند و قیمت تمام شده برق وجود دارد، اظهار کرد: در حال حاضر قیمت تمام شده برق بدون احتساب هزینه سوخت 740 ریال و متوسط قیمت دریافتی برای هر کیلووایت در ساعت برای مصرف کننده 520 ریال است.
 
به گفته وی وزارت نیرو در تامین هزینه‌ها با مشکلات زیادی روبه‌رو است که حل این مساله نیازمند کارهای کارشناسی همچون واقعی‌کردن قیمت برق است.
 
رییس سندیکای صنعت برق ایران با بیان این‌که تا زمانی که سیاست توزیع برق مانند روال فعلی باشد وضعیت بدهی‌ها تغییری نمی‌کند، گفت: باید مابه‌التفاوت قیمت تمام شده برق و قیمت دریافتی از جایی تامین شود، اما چون امکان تامین وجود ندارد بدهی 28 هزار میلیاردی تومانی چند سال پیش به 33 هزار میلیارد تومان تبدیل شده است.
 
کلاهی اظهار کرد: تنها راه حل این مساله واقعی‌کردن قیمت برق است به‌طوری که وزارت نیرو برای تامین مشکلات مالی خود نیازمند بودجه عمومی کشور نباشد.
نام:
ایمیل:
* نظر: