دم کردن قهوه شاید به نظر شما هم کار سختی نباشد، اما اشتباهاتی هست که باعث می شود قهوه تان طعم خوبی نداشته باشد. در ادامه به بعضی از این اشتباهات اشاره می کنیم
امروزه بسیاری از خانواده ها از مصرف چای به سمت قهوه تمایل پیدا کرده اند و به همین دلیل باید روش تهیه یک قهوه خوش طعم را بدانند اما اشتباهاتی انجام میدهند که قهوه شان طعم خوبی ندارد. در ادامه به بعضی از این اشتباهات اشاره می کنیم:
بیشتر بدانید : روشهای مختلف دم کردن قهوه
قهوه خورهای حرفه ای به خوبی می دانند که میزان کافئین قهوه در زمان تهیه آن تاثیرگذار است. بنابراین باید میزان کافئین آن را بدانید تا زمان آماده شدن آن را تنظیم کنید. به طور مثال قهوه اسپرسو میزان بیشتری کافئین دارد.
قهوه ماندگاری زیادی ندارد و بعضی آن را شبیه نان و میوه و سبزیجات می دانند که باید تازه به تازه خریداری شود. بنابراین از فروشگاه هایی که به تازگی قهوه آن اطمینان دارید، خرید کنید.
تمیزی ظروفی که برای دم کردن قهوه از آن استفاده میکنید، میتواند بر طعم و کیفیت قهوه تأثیر بگذارد.
میتوان قهوه را یک ماه پس از آسیاب کردن آن هم مصرف کرد اما در این صورت کیفیت اش از بین میرود؛ بنابراین بهتر است قهوه را طی دو هفته پس از آسیاب شدن استفاده کنید.
بیشتر بدانید : دم کردن قهوه ترک، اسپرسو و فرانسه به سبک کافی شاپ ها
بیشتر بدانید : دم کردن قهوه با موکا پات، یک روش آسان و سریع!!!
بیشتر بدانید : نکاتی مهم درباره قهوه و دم کردن آن
بیشتر بدانید : طرز تهیه یک اسپرسو خوش طعم و حرفه ای خانگی!!
گردآوری: گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع: khorasannews.com