• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
October 22 2025 - چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴
  • سرانجام ایران به پالرمو و CFT پیوست/ پزشکیان این قوانین را به کدام وزارتخانه‌ها ابلاغ کرده است؟
  • لایحه‌ای که دوباره خبرساز شد؛ تابعیت با ازدواج با زنان ایرانی!
  • ترامپ جایزه معمار صلح گرفت + عکس
  • چرا کشف تریاک در ایران ۵۰ درصد کاهش یافت؟
  • پیروزی شیرین دختران فوتبال ایران مقابل هند
  • افشاگری ریکاردو آلوز: باشگاه تراکتور کاملاً دست منصور است
  • ویارئال - منچسترسیتی؛ ترکیب رسمی
  • افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۸۷ تَن
  • کاخ سفید: برنامه‌ای برای دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک وجود ندارد
  • پیش بینی آب و هوای ایران تا اوایل آذرماه
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۱۶۸۳۷۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۲
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

همتی: باید از انسداد داخلی و انزوای خارجی رها شویم

تهران (پانا) - عبدالناصر همتی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد خروج از انسداد داخلی و انزوای خارجی مهمترین راهبرد برای برون رفت از مشکلات اقتصادی کشور است.

عبدالناصرهمتی در گفت‌وگوی ویژه تبلیغات انتخاباتی با مردم استان همدان که از شبکه استانی پخش شد، اظهار داشت: شرایط اقتصادی کشور به اقدامات اصلاحی نیاز دارد زیرا طبق نظرسنجی و برآوردهای انجام شده بیش از ۷۰ درصد مردم، دغدغه مسائل معیشتی و اقتصادی دارند و از این رو دولت آینده نمی‌تواند دولت غیر اقتصادی باشد و یا بینش اقتصادی نداشته باشد. در دولت آینده باید اشتباهات گذشته با شتاب جبران شود و ریل اقتصاد تغییر یابد چرا که در سالهای قبل این روند مطلوب نبوده و نیاز به بازنگری دارد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه رشد سه درصدی اقتصاد کشور در شان مردم ایران نیست، افزود: هم اکنون شاهد کاهش تولیدات، ضعف سرمایه گذاری و افت قدرت خرید مردم هستیم.

او خاطرنشان کرد: تورم مزمن ساختاری که در سه دهه گذشته به طور متوسط ۲۰ درصد بود و اخیرا به دلیل فشار ناشی از تحریمهای ظالمانه آمریکا افزایش یافته باید کنترل شود وگرنه سفره مردم کوچکتر و در عوض سفره ۲ درصد مردم همچنان بزرگتر می شود.

همتی گفت: اختیارت بانک مرکزی در این زمینه محدود و در حد یک سازمان است و به تنهایی نمی تواند حلال مشکلات اقتصادی باشد بلکه نیاز به حضور مجموعه‌ای قوی در کنار خود دارد. تحریمهای ظالمانه تمام درامدهای دولت، روابط اقتصادی و بانکی کشور را مختل کرده و لازم است از این انسداد داخلی و انزوای خارجی رها شویم.

وی جایگزینی تعامل بر تقابل به ویژه در روابط خارجی را ضروری دانست و گفت: ارتباط ما با کشورهای خارجی بهینه نیست و ما دولت آینده را بر پایه های تعامل استوار خواهیم کرد تا در توسعه صادرات و جذب سرمایه گذاری خارجی موفق شویم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به تشریح اولویتهای ۱۵گانه اقتصادی خود برای مدیریت کشور اشاره کرد و افزود: افزایش اشتغال، کاهش نرخ تورم، بهبود معیشت مردم و کاهش مالیات بر تولید در راس این امور قرار دارد.

همتی به مردم وعده داد در چهار سال عمر دولت سیزدهم رشد اقتصادی را حداقل به ۵ درصد می رساند و نرخ تورم را بین ۸ تا ۱۲ کنترل می کند و چنانچه تحریمها به طور کامل حذف شود و فاینانس خارجی وارد کشور شود بی تردید اوضاع اقتصادی بهتر نیز خواهد شد.

او تاکید کرد: دولت آتی باید دولت کالای عمومی باشد و در بخش توسعه زیرساخت های مورد نیاز فعالیت داشته باشد و از دخالت در جزئیات اقتصاد و قیمت گذاری پرهیز کند.

او در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح برنامه های اجتماعی پرداخت و از نقش پر رنگ جوانان و زنان در کابینه و بدنه دولت آینده خبر داد و گفت: ۵۰ درصد اعضای کابینه دولت آتی از بین زنان و جوانان خواهند بود و ۳۰ درصد مشاغل دولتی و غیر دولتی را به بانوان اختصاص می باید.

همتی تاکید کرد: باید انگیزه جوانان را برای کار و تلاش افزایش بدهیم تا بتوانند با آرامش در داخل کشور زندگی کنند و در اندیشه مهاجرت به خارج نباشند حتی زمینه را برای بازگشت مهاجران باید فراهم کنیم.

به گفته وی، در حال حاضر کشور علاوه بر مشکلات اقتصادی با مسائل اجتماعی نیز دست و پنجه نرم می کند به طوری که اعتماد بین اقشار مختلف مردم با هم، با دولت و حاکمیت ضعیف شده و این سرمایه اجتماعی لطمه خورده باید به سرعت ترمیم شود.

توسعه بخش خدمات علاوه بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی از برنامه های دیگری بود که همتی به مردم ایران نوید داد و گفت: این بخش که ۵۵ درصد ارزش افزوده به دنبال دارد در دولت بعدی مورد توجه ویژه قرار می گیرد تا بستری برای اشتغال جوانان باشد.

وی تصریح کرد: اگر چه کرونا آسیب بسیاری به بخش خدمات وارد کرده اما در بطن این شرایط ناخوشایند کسب و کارهای اینترنی و استارت آپها رشد کردند و در عرصه تجارت دچار دگرگونی شدیم.

همتی در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی های سیاسی مردم کشور اشاره کرد و افزود: مردم ما بسیار هوشیار و از لحاظ سیاسی دارای بینش و قدرت تحلیل بالا هستند و ما نیز به این نگرش در بین تمام اقوام و اقلیتها با هر زبان و گویشی احترام می گذاریم.

وی یکپارچگی اقوام مختلف در داخل کشور را بسیار ضروری دانست و گفت: به ترویج این همبستگی و وحدت معتقدم زیرا ایجاد نگرانی و جدایی بین مردم نتیجه ای جز کاهش قدرت ملی ایران نخواهد داشت.

همتی خواهان مشارکت مردم در حماسه ۲۸ خرداد شد و گفت: مردم در سه سال گذشته تحت فشار اقتصادی بودند اما از دفاع کشور کوتاه نیامدند و انتظار داریم در روز انتخابات هم حضور حداکثری داشته باشند.

او تاکید کرد: رقبای من دیگر نامزدها نیستند بلکه قهر مردم از صندوق رای بزرگترین رقیب من محسوب می شود اما می دانم که مردم تصمیم اشتباه نمی گیرند و یکبار دیگر موجب تقویت استقلال کشور می شوند.

مطالب مرتبط
راز پشت پرده تفاوت نرخ رشد اقتصادی مرکز آمار و بانک مرکزی چیست؟
برچسب ها: انتخابات 1400 ، انتخابات ریاست‌جمهوری ، تبلیغات انتخاباتی ، عبدالناصر همتی
گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

سرور اچ پی

هایپرسونیک جدید کره‌شمالی؛ کابوس تازه پدافند آمریکا (+عکس)

اعلام آغاز رسمی آتش‌بس در غزه

جزایر سه‌گانه ایران در میانه تنش تازه دیپلماتیک با غرب؛ واژه اشغال در کانون دیپلماسی فشار

جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا

مبل سلطنتی با سبک فرانسوی؛ شاهکار لوکس بنیانگذار سبک مبل کلاسیک ایران در گالری فرجی

لزوم افزایش تاب‌آوری صنعت گردشگری در برابر بحران‌ها

مذاکرات غیرمستقیم حماس و اسرائیل در مصر/ تصاویر

ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده

احتمال برنده‌شدن در قرعه‌کشی ایران‌خودرو چقدر است؟

عجایبی درباره پست + اینفوگرافیک

طرح استیضاح ماکرون رای نیاورد

دوج‌کوین در برابر مقاومت ۰.۲۶ دلار؛ انباشت نهنگ‌ها ادامه دارد

بازار مسکن از نیمه دوم سال رونق می‌گیرد؟

چرا امروز باید به دستگیره هوشمند اعتماد کنید؟ دیگر نگران جا ماندن کلیدها نباشید! 

آخرین اخبار

سرانجام ایران به پالرمو و CFT پیوست/ پزشکیان این قوانین را به کدام وزارتخانه‌ها ابلاغ کرده است؟

لایحه‌ای که دوباره خبرساز شد؛ تابعیت با ازدواج با زنان ایرانی!

ترامپ جایزه معمار صلح گرفت + عکس

چرا کشف تریاک در ایران ۵۰ درصد کاهش یافت؟

پیروزی شیرین دختران فوتبال ایران مقابل هند

افشاگری ریکاردو آلوز: باشگاه تراکتور کاملاً دست منصور است

ویارئال - منچسترسیتی؛ ترکیب رسمی

افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۸۷ تَن

کاخ سفید: برنامه‌ای برای دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک وجود ندارد

پیش بینی آب و هوای ایران تا اوایل آذرماه

آرسنال - اتلتیکو مادرید؛ ترکیب رسمی

تصمیم پرسپولیس درباره وحید هاشمیان/ نتیجه جلسه عصرانه سرخ‌ها برای تعیین تکلیف اوسمار و هلی‌کوپتر

نحوه پارک کردن خودرو با روشی عجیب!

شرط عجیب نماینده نزدیک به جبهه پایداری برای پیوستن به CFT / پژمانفر: رای من به دو فوریت CFT اشتباه ثبت شد!

 هشدار دولت به بانک‌ها؛ وام مسکن ندهید، جریمه می‌شوید

لاریجانی از همراهی روسیه با ایران در سازمان ملل تشکر کرد

تقلب و بدل اندازی در آشفته بازار لوازم یدکی

اعلام خط فقر 6 میلیون تومانی ای هر ایرانی

در نشست صمیمی رئیس جمهور با اعضای اتاق بازرگانی چه گذشت؟

کودتای نرم اردوغان و کتاب چرا ملت‌ها شکست می‌خورند!

تشکیل یک گروه مخفی برای هدف گرفتن دشمنان ترامپ در کاخ سفید

دیدار نماینده پوتین با علی لاریجانی

عارف: ایران از مکانیسم ماشه هراسی ندارد

پایان چک‌های بی‌محل با صیاد جدید؟

پرداخت تسهیلات مسکن در بانک مسکن با وجود محدودیت‌ها

پزشکیان: شرایط فعالیت برای صادرکنندگان تسهیل شود

روایت ناقص یک کشف بزرگ در کاخ گلستان

مشکل جدید بیرانوند برای بازی کردن؟!

هشدار به بازداشت پوتین، در صورت عبور از فضای هوایی این کشور | پوتین مسیر جایگزین انتخاب کند!

قیمت لیر ترکیه امروز سه شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول

کاپیتان غیرمنتظره آبی‌ها، ستاره این روزهای استقلال

متکی به فروش نفت نباشیم/ کاهش تجارت ایران، هدف غربی‌ها از فعال‌سازی اسنپ‌بک

قابلیت Recall ویندوز ۱۱ هر حرکت شما را ضبط می‌کند؛ فورا آن را غیرفعال کنید!

پژمان جمشیدی کیست؟

چرا مهندسان برق در سال 1404 بیشتر از هر زمان دیگر به سرج ارستر نیاز دارند؟

تحصیل در مجارستان برای ایرانیان

گران‌ترین املاک اروپا در کدام کشور است؟

بازار طلا در بورس 3 میلیارد دلاری شد

نقشه مصرف با کالابرگ

سپاهان - آخال؛ شاگردان نویدکیا به دنبال اولین برد آسیایی

پرطرفدارترین عناوین
واریزی جدید برای بازنشستگان/ در این تاریخ‌ها حسابتان را چک کنید!
بهترین دیکشنری‌های آنلاین برای زبان‌آموزان فارسی‌زبان
نقطه‌ی عطف مالی در «بانک دی»؛ از عبور بحران تا ساختن آینده
  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه