تن ماهی یک خوراکی پرطرفدار با خواص و مضرات زیادی می باشد مانند بهبود عملکرد مغز و چشم و...
نباید در مصرف تن ماهی زیاده روی کرد، زیرا این امر میتواند منجر به مسمومیت با جیوه شود. در این مطلب به فواید و مضرات مصرف تن ماهی میپردازیم:
افزایش سطح پروتئین موجود در رژیم غذایی برای بدن بسیار مفید است، زیرا این امر باعث احساس سیری طولانی مدت و کاهش مصرف کالری میشود. سازمان غذا و داروی آمریکا میگوید یک تن ماهی معمولی بیش از ۴۶ گرم پروتئین دارد. به طور معمول یک انسان باید در طول روز تقریباً معادل یک گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از وزن خود مصرف کند.
تن ماهی دارای سطح قابل توجهی از اسید چرب امگا ۳ است که باعث تقویت کارکرد مغز و چشم میشود. اسید چرب امگا ۳ حافظه را تقویت کرده و باعث کاهش التهابات و علائم خشکی چشم میشود.
تن ماهیها اغلب در روغن تهیه میشوند و از این رو، دارای کالری بالایی هستند. پروتئین بالا و چربی مناسب میتواند به افرادی که به دنبال افزایش وزن هستند کمک کند. هر ۳۶ گرم تن ماهی معادل ۵۶ کالری انرژی و ۲ گرم چربی دارد.
یک عنصر که در تمامی انواع مختلف تن ماهی یافت میشود، سدیم است. گرچه میزان مشخصی از سدیم برای فعالیت مناسب بدن ضروری است، اما زیاده روی در مصرف آن میتواند باعث بروز عوارض جانبی مانند نفخ شود.
در ابتدا باید بر این نکته تاکید شود که سطح جیوه تن ماهی کمتر از ماهی تازه است، اما در هر صورت زیاده روی در مصرف آن میتواند باعث بروز مسمومیت با این عنصر سنگین شود. امروزه تن ماهیهایی با برچسب "لایت تن" در بازار موجود است که سطح بسیار کمی جیوه دارند.
بیشتر بدانید : این افراد تن ماهی نخورند!
بیشتر بدانید : تن ماهی یا ماهی تازه؟
بیشتر بدانید : خوردن تن ماهی با تخم مرغ چه خطراتی دارد؟
بیشتر بدانید : هر چند وقت یکبارمیشود تن ماهی مصرف کرد
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:yjc.news