کد خبر: ۱۷۶۷۱۳
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۲:۴۰
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با دفاع‌پرس:

میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور به ۳۰ درصد رسید

سامه‌یح از کاهش شدید رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور تا ۳۰ درصد خبر داد.

میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور به ۳۰ درصد رسیدهمایون سامه‌یح نجف‌آبادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اخبار داخلی دفاع‌پرس با انتقاد از تعطیلی کشور به بهانه کرونا اظهار داشت: این تعطیلات کاملاً بی‌فایده بود زیرا با تعطیلی بخش دولتی، بخش خصوصی تعطیل نکرده و پاساژ‌ها و مغازه‌ها، اصناف و بازار‌ها باز بودند و همین موضوع باعث شیوع کرونا شد، در حالی که قرار بود این تعطیلی منجر به کاهش کرونا شود.

وی افزود: تعداد زیادی از مردم بعد از اعلام تعطیلات به مسافرت رفتند و حتی آن‌هایی هم که در شهر خود حضور داشتند در منزل باقی نمانده و به خرید پرداخته و تفریح کردند و رستوران و پارک و پاساژ رفتند.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجاس شورای اسلامی تصریح کرد: گویا تعطیلی کشور به بهانه کرونا امکاناتی برای تعداد زیادی از مردم قرار داد تا پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند.

وی افزود: متأسفانه همراهی مردم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی بسیار ضعیف شده و همین موضوع باعث شدت بیماری شد.

سامه‌یح گفت: متأسفانه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور به حدود ۳۰ درصد رسید و مردم از این وضعیت خسته شده‌اند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: روند واکسیناسیون نسبت به قبل بهتر شده است، اما برای افزایش سرعت نیازمند واردات و تولید بیشتر واکسن‌های کرونا هستیم.

انتهای پیام/۳۶۱

آخرین اخبار