به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمد درهوزمی در جلسه کارگروه تنظیم بازار محصولات کشاورزی استان کردستان که امروز در سالن جلسات شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد اظهار کرد: استان کردستان از تولید کنندگان گوشت در کشور است و حداقل انتظار این است که قیمت گوشت در این استان بیشتر از سایر استان ها نباشد.
وی با بیان اینکه علت گرانی گوشت در کردستان همیشه جای سوال دارد بیان کرد: بعد از کشتار دام در کشتارگاه فرآیندی توسط دلالان طی می شود که منجر به افزایش قیمت گوشت در استان می شود.
درهوزمی عامل اصلی این افزایش قیمت را دلالان عنوان کرد و اضافه کرد: تنها راه کاهش قیمت گوشت اصلاح زنجیره از تولید تا مصرف است.
وی با بیان اینکه مبنای قیمت گوشت در مغازه ها، گوشت دام زنده است افزود: کشتارگاهها میتوانند با خرید دام وتحویل به خرده فروشیها نقش بسزایی در کاهش قیمت گوشت قرمز در. استان داشته باشند.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت کردستان گفت: تازمانی که حلقه اضافه دلالان در چرخه تولید گوشت قرمز خدف نشود قیمت این محصول با ارزش نیر در استان کاهش نمی یابد.
انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۹