• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
December 10 2025 - چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴
  • یوسف پزشکیان تکلیف استعفای خانم وزیر را روشن کرد
  • فایننشال تایمز اعتراف کرد/ فرصت چند روزه ترامپ به زلنسکی
  • ممکن است تیم ملی ایران از جام جهانی حذف و تیم دیگری جایگزینش شود
  • واکنش رئیس سازمان صدا و سیما به انتقادات مردم از خط سفید/ من بعد از جنگ دیگر از موبایل همراه استفاده نمی‌کنم اما...
  • نگرانی اسرائیل از سفرهای خارجی این مداح ایرانی؛ ماجرا چیست؟ +عکس
  • آماده باش یگان‌های عملیاتی سپاه در مرزها
  • جامعه شدیدا با طرح بنزینی پزشکیان همراهی می‌کند
  • چرا در هوای سرد می‌لرزیم؟
  • این صداوسیما که نمی تواند جلوی فحش خداد عزیزی روی آنتن زنده را بگیرد، می خواهد مدیریت محتوای شبکه نمایش خاتگی را بر عهده بگیرد
  • زلنسکی پس از تهدید ترامپ از برگزاری انتخابات خبر داد
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۱۸۱۷۱۵
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۰
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

واکنش سخنگوی سپاه به لفاظی‌های صهیونیست‌ها

شما از زمان شکل‌گیری انقلاب اسلامی هزار شمشیر از نیام برکشیدید، هیچ اتفاقی نیفتاد؛ تنها دستاورد آن تنگ‌تر شدن حلقه محاصره علیه شما در سرزمینی است که اشغال کرده‌اید

تهران (پانا) - سخنگوی سپاه گفت امروز جمهوری اسلامی ایران به فضل الهی و برکت خون شهیدان، هدایت‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) و فداکاری و جهاد همه جانبه فرزندان این سرزمین، نسبت به هر زمان دیگری برای حفظ و صیانت از امنیت کشور، از قدرت بیشتری برخوردار است و ماجراجویی و توطئه دشمنان علیه ایران اسلامی دستاوردی جز نابودی آنان را به دنبال نخواهد داشت.

به گزارش سپاه نیوز، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه در یادواره ١٢٠ شهید شهرستان خرمدره استان زنجان با تبریک فرارسیدن چهل و یکمین سالگرد هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد وخاطره شهدا، تبیین حقایق بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) را رسالت و وظیفه‌ای مهم و خنثی‌کننده توطئه و حرکت دشمنان توصیف و تصریح کرد: در زمان آغاز جنگ تحمیلی جمعیت کشور ٣٤ میلیون نفر بود؛ امروز پس از گذشت چهل و یک سال این عدد به ٨٣ میلیون نفر رسیده است؛ به این معنا که بیش از ٥٠ میلیون نفر از جمعیت کشور دوران دفاع مقدس را ندیده و لمس نکرده‌اند.

شریف تحریف دوران عزت آفرین دفاع مقدس را راهبردی نخ نما شده از سوی دشمنان با هدف به انحراف کشیدن افکار عمومی عنوان و اظهار کرد: تحریک صدام برای شروع جنگ تحمیلی از سوی ایران از جمله تحریفات دشمن درخصوص دفاع مقدس است در صورتی که به خطر افتادن منافع استکباری ابرقدرت‌ها در کنار جاه‌طلبی صدام و توهم اینکه می‌توان از فرصت وقوع انقلابی نوپا در ایران و بهم‌ریختگی و عدم انسجام سازمان دفاعی و نظامی آن استفاده کرد، از مهم‌ترین دلایل آغاز جنگ تحمیلی بود.

وی با اشاره به توطئه‌ها و ترفندهای دشمنان طی 4 دهه گذشته برای ممانعت از صدور گفتمان الهام بخش انقلاب اسلامی به سایر ملت‌های آزاده دنیا، حضور امریکا در افغانستان را طبق سخنان کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه اسبق آمریکا مقابله با انقلاب اسلامی و دولت سازی، ملت.سازی و ارتش‌سازی جدید در این کشور و ارائه آن به عنوان الگویی موفق به سایر کشورها دانست و تصریح کرد: امروز بیش از دو دهه از سخنرانی رایس می‌گذرد و امریکا پس از جنایت‌های فراوان در افغانستان، با خفت و خواری این کشور را ترک کرده و فرار کردند.

مسئول روابط عمومی کل سپاه تلاش جریان رسانه‌ای دشمن به منظور موج آفرینی منفی در افکار عمومی در جریانات اخیر افغانستان را اقدامی منفعلانه با هدف سرپوش گذاشتن بر افتضاح وضع آمریکایی‌ها در افغانستان دانست و اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران طرفدار ملت افغانستان است و هیچ فرصتی را برای دفاع از ملت، جغرافیا و حامیان کشور و انقلاب اسلامی از دست نداده است.

وی دوران دفاع مقدس را حاوی تجربیاتی گران سنگ و سکوی پرتابگری برای ایجاد قابلیت‌ها و توانمندی‌های چشم گیر در حوزه دفاعی و امنیتی و برقراری امنیت پایدار در ایران اسلامی دانست و اظهار کرد: نیروهای مسلح ما امروز با شجاعت، اقتدار و قاطعیت امنیت کشور را به بهترین شکل ممکن تامین می‌کنند وتحقق این مهم ثمره خون شهیدان است.

سخنگوی سپاه در ادامه بهره گیری از تجارب ارزشمند دوران دفاع مقدس، هدایت‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و هوشمندی، استقامت و توانمندی ملت ایران را عامل سرفرازی و سربلندی در دنیا عنوان کرد و گفت: افتخار بزرگی است که جمهوری اسلامی ایران امروز در امنیت و آرامش به سر برده و تهدیدات و توطئه‌های آمریکایی‌ها و صهیونیسم یکی پس از دیگری خنثی می‌شود.

وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس جوانان و فرزندان این مرز و بوم از هر قوم و مذهبی جانانه برای تحقق فرمان امام راحل ایستادگی کرده و صدام جنایتکار و دشمنان انقلاب و ملت ایران را ناکام گذاشتند گفت: این حضور مقتدرانه و ایثارگرانه طی سالیان متمادی تداوم داشته است تا جایی که رزمندگان و فرزندان رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در صحنه مقابله با داعش و گروه‌های تروریستی که تحت پرورش آمریکا در صدد تکه تکه کردن جغرافیای جهان اسلام برآمده بودند، با شجاعت و شهامت ایستادند و امروز خبری از داعش نیست.

شریف لفاظی‌های صهیونیست‌ها و عنوان طرح هزار ضربه چاقو را اقدامی ناشی از هراس این رژیم جعلی از اقتدار جبهه مقاومت و ایران اسلامی خواند و خطاب به آنان تاکید کرد: شما از زمان شکل‌گیری انقلاب اسلامی هزار شمشیر از نیام برکشیدید، هیچ اتفاقی نیفتاد؛ تنها دستاورد آن تنگ‌تر شدن حلقه محاصره علیه شما در سرزمینی است که اشغال کرده‌اید.

مسئول روابط عمومی کل سپاه در ادامه تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران به فضل الهی و برکت خون شهیدان، هدایت‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) و فداکاری و جهاد همه جانبه فرزندان این سرزمین، نسبت به هر زمان دیگری برای حفظ و صیانت از امنیت کشور، از قدرت بیشتری برخوردار است و ماجراجویی و توطئه دشمنان علیه ایران اسلامی دستاوردی جز نابودی آنان را به دنبال نخواهد داشت.

شریف در پایان با اشاره به وجود برخی مشکلات از جمله بیکاری جوانان و معیشت مردم، گفت: کشوری با عظمت و بزرگی ایران و با داشتن چنین ملتی مدبر و هوشمند نباید چنین مشکلاتی داشته باشد؛ امیدواریم با عنایت خداوند متعال در دولت جدید شاهد رفع گام به گام تمامی این مشکلات باشیم.

مطالب مرتبط
واکنش سخنگوی سپاه به انتشار «فایل صوتی» فرمانده سابق کل سپاه
راه‌حل حوادث شمال‌غرب جلوگیری از دخالت ارتش‌های بیگانه در این کشورها است
برچسب ها: رمضان شریف ، سخنگوی سپاه
گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

جزئیات حراج جدید سکه اعلام شد

پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ / اونس فرمان صعود می‌دهد؟ + جدول قیمت‌ها

"نگین" خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد

عوامل مؤثر بر قیمت کفپوش پلی یورتان

حراج سکه تا پایان سال هر هفته انجام می‌شود

تحلیلی درباره ریشه نوسانات بازار ارز و طلا

حسابداری ساده مغازه چگونه است؟ راهنمای کامل برای فروشگاه‌های کوچک

سورپرایز دولت در اجرای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی

نرخ سوم بنزین رسماً اعلام شد: لیتری ۵۰۰۰ تومان

تهران در آستانه تنش جدی آب

جزییات تازه درباره قطع سهمیه سوخت خودروها

ناکامی همه دولت‌ها در مهار کسری بودجه

اصلاح نظام یارانه سوخت گامی ضروری با قابلیت بهبود

فرصت‌ها و چالش‌های صادرات ایران : از نفت و پتروشیمی تا پسته و زعفران

اهمیت نایلون شیرینگ در صنایع بسته بندی

بررسی تخصصی خرید انواع چیلر تراکمی: هواخنک، آب‌خنک و مینی‌چیلر  (۲ نظر)

صرافی توبیت: بررسی جامع ویژگی‌ها، اپلیکیشن و احراز هویت  (۲ نظر)

گام به گام تا خرید ملک بین‌المللی: سمالند، راهنمای مطمئن سرمایه‌گذاران ایرانی  (۱ نظر)

راهنمای خرید سررسید تبلیغاتی 1405 | انواع، قیمت و نکات مهم انتخاب  (۱ نظر)

عوامل و نکات کلیدی ساخت سوله های صنعتی  (۱ نظر)

آخرین اخبار

یوسف پزشکیان تکلیف استعفای خانم وزیر را روشن کرد

فایننشال تایمز اعتراف کرد/ فرصت چند روزه ترامپ به زلنسکی

ممکن است تیم ملی ایران از جام جهانی حذف و تیم دیگری جایگزینش شود

واکنش رئیس سازمان صدا و سیما به انتقادات مردم از خط سفید/ من بعد از جنگ دیگر از موبایل همراه استفاده نمی‌کنم اما...

نگرانی اسرائیل از سفرهای خارجی این مداح ایرانی؛ ماجرا چیست؟ +عکس

آماده باش یگان‌های عملیاتی سپاه در مرزها

جامعه شدیدا با طرح بنزینی پزشکیان همراهی می‌کند

چرا در هوای سرد می‌لرزیم؟

این صداوسیما که نمی تواند جلوی فحش خداد عزیزی روی آنتن زنده را بگیرد، می خواهد مدیریت محتوای شبکه نمایش خاتگی را بر عهده بگیرد

زلنسکی پس از تهدید ترامپ از برگزاری انتخابات خبر داد

نگرانی روزنامه خراسان برای تنهایی پزشکیان | از ستاد تا صف منتقدان؛ چرا اصلاح‌طلبان از دولت فاصله می‌گیرند؟

ببینید | ابوالفضل اقبالی از مدافعین قانون حجاب: تنها وظیفه زن، تمکین جنسی است و در هر حالتی باید تمکین کند!

اطلاعیه مهم شرکت ملی پخش درباره بنزین

هایما S۵ ایران‌خودرو ارزش خرید دارد؟

وام ۱۰۰ میلیونی بازنشستگان

جزئیات سومین نشست مشترک ایران، عربستان و چین

پتانسیل صادرات انجیر خشک ایران به بازارهای خاورمیانه و اروپا: فرصت های استراتژیک برای تجارت جهانی

نایلون استرچ چیست و چه کاربردهایی دارد

بررسی کامل و تخصصی دستگاه سنگ شکن فکی

قیمت داربست فلزی متحرک در سال 1404– لیست کامل هزینه‌ها

پزشکیان: اطمینان دارم مسائل کشور را می‌توان آرام آرام حل کرد

طلا یا بیت‌کوین: کدام یک برای سرمایه‌گذاری بهتر است؟

سهمیه‌های ذخیره شده در کارت سوخت چه می‌شود؟

چرا آینده خودروهای برقی در ایران به «شارژِ عادلانه و آینده‌نگر» وابسته است؟

بزرگ‌داشتِ روزنامه نگار سینمایی قدیمی/ عصر یکشنبه در تهران 

پرسپولیس با پیکان در شرایط آخرالزمانی! +عکس

بلیت سینماها نیم بها شد

از باد زرد تا سیندرلا؛ محبوب‌ترین اجراهای هفته تئاتر کدام‌اند؟

ببینید | اولین تصاویر از آتش‌سوزی در اتوبان تهران کرج

بشقاب ارزان، عتیقه گرانقیمت از آب درآمد / راز نوشته‌های پشت بشقاب چه بود؟

مکانیزم ماشه عمل نکرد/ جهش بی‌سابقه صادرات نفت ایران

افزایش تورم در صورت عدم اصلاح ساختار بودجه 

 سکه بدون فاکتور نخرید!

دستور دادم سیم‌کارت‌های سفید را سیاه کنند

ایران با شتاب بی‌سابقه وارد دوره سالمندی می‌شود

پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴

هر بازی یک گل از دنیس | تاخت و تاز مهاجم جدید و دورگه تیم ملی در بلژیک!

عیدی بازنشستگان به اندازه عیدی کارگران محاسبه شود

نور خطی مناسب برای استفاده در کافه‌ها

هشدار صادر شد | ۲۴ استان زیر موج برف و باران | از بارش برف در جاده‌ها تا خطر غرق‌شدن در دریا

  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه