به گزارش تجارت آنلاین به نقل از میزان، علی اکبر بختیاری مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری، اظهار کرد: این پرونده با شکایت شاکی از کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری در دیوان عدالت اداری تشکیل شد که شعبه بدوی دیوان رای صادره شده از شعبه تجدید نظر ماده ۱۰۰ را تایید کرد.
وی افزود: این پرونده با اعتراض شاکی مجددا مورد تجدید نظر قرار گرفت و در این مرحله به دلیل اهمیتی که داشت و به دستور رئیس دیوان عدالت اداری از کارشناسان دعوت شد که در این خصوص نظر بدهند.
مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری تصریح کرد: نهایتا شعبه با ملاحظه کارشناسی اقدام به صدور رای کرد و همان رای تجدید نظر را مبتنی بر رای شعبه بدوی دانست.
بختیاری ادامه داد: بر اساس این رای، طبقه هفتم این پاساژ به مساحت ۲ هزار ۷۳ متر بنای که غیر مجاز ساخته شده، باید تخریب و قلع و جمع اوری شود.
وی بیان کرد: همچنین بخشهای از جمله طبقه منفی ۳ که یکهزار و ۶۳ متر مربع انبار تجاری به واحد تجاری تبدیل شده است باید به وضعیت قبلی که همان کاربری انبار نجاری برگردد.
مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری در بخش مشاعات و راهروها که اقدام ایجاد کیسوست و موانعی را برای تردد ایجاد کرده بود، باید برابر حکم جمع آوری شود.
بختیاری خاطرنشان کرد: همچنین طبفه منفی ۴ که پارگینگها به واحد تبدیل شده بود باید به حالت سابق برگردد.
بختیاری خاطرنشان کرد: ممکن است مالک بگوید که توافقاتی صورت گرفته و و مجوزهایی برای این اقدامات گرفته است ولی برابر حکم مرجع تجدید نطر دیوان این توافقات اولیه بوده و به صورت پروانه و مجوز برای ساخت تلقی نمی شود. اگر با این توافقات ضرری متوجه مالک شده می تواند با مراجع به مراجع ذیصلاح مراجعه کنند.