کد خبر: ۱۸۹۵۹۰
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۳

اجازه نمی دهیم حق باشگاه استقلال تضییع شود

معاون حقوقی باشگاه استقلال گفت: هرجا به یقین نسبی برسیم که مشکلی وجود دارد، یا حق باشگاه در حال تضییع شدن است اقدام می‌کنیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فرشید سمیعی، معاون حقوقی باشگاه استقلال درباره مسائل پیرامون کارت بازی بازیکن گابنی گل‌گهر گفت: در تمامی مواردی که باشگاه احساس کند حقش ضایع می‌شود و امکان استیفای حقوقش بر اساس قانون موجود است، صد در صد در مدت زمان قانونی طبق قانون ، مقررات و آیین‌نامه‌های فدراسیون اقدام می‌کند. این مورد هم جزء همان موارد است.

او افزود: هواداران مطمئن باشند که اگر باشگاه طبق بررسی‌های خودش و کارشناسان بی‌طرفی که دارد به نتیجه برسد؛ به طور حتم در مدت قانونی این کار را انجام داده و حافظ منافع مجموعه خواهد بود.

معاون حقوقی باشگاه استقلال بیان کرد: ما تمامی مسائل را نمی‌توانیم رسانه‌ای کنیم؛ چون خط مشی آجورلو این است که بیشتر کار کنیم. این چند وقت هم مجبور شدیم به دلیل این که هجمه‌ها زیاد شدند، بیشتر در رسانه‌ها حضور پیدا کنیم. هر جا به یقین نسبی برسیم و تردید ایجاد شود که مشکلی وجود دارد، بازیکنی غیر مجاز است یا حق باشگاه در حال تضییع شدن است، اقدام می‌کنیم.

او در مورد بیانیه امروز سازمان لیگ درباره تبلیغات محیطی گفت : ابتد درباره پرونده شیخ دیاباته توضیحاتی بدهم. کارهایی که در معاونت حقوقی انجام می‌شوند، گروهی هستند. در مورد این پرونده نفراتی همچون بیات و لطف‌اللهی نقش داشتند و لوایح خوبی تنظیم کردند.

سمیعی افزود : در مورد تبلیغات محیطی من از این بیانیه‌های پی‌درپی که صادر می‌شوند، تعجب کردم. به این دلیل که در جلسه‌ای در وزارت ورزش حضور داشتیم، به جمع‌بندی نهایی رسیدیم. در آن جلسه قید شده بود که طرفین یعنی وزارت ورزش و جوانان و سازمان لیگ مصاحبه‌ای انجام ندهند، اما یکی از مسئولان سازمان لیگ فردایش مکررا مصاحبه کرد و تاییدی بر حرف‌های ما داشت که تبلیغات محیطی واگذار شده است. او تایید کرد که تبلیغات محیطی به باشگاه استقلال واگذار شده است و تبلیغات محیطی باشگاه از طریق کارگزار استقلال انجام می‌شوند. او توضیحات دیگری هم درباره سه کارگزار داد. تنها موضوعی که راجع به آن حل نشد، در مورد مقدار تضامین خاص بود.

معاون حقوقی باشگاه استقلال بیان کرد: به پیشنهاد معاونت وزارت قرار شد از یکی از نهادهای نظارتی مرتبط با قوه قضاییه استعلام شود. این جواب تا روز دوشنبه طول کشید. کارگزار از قبل تمامی کارهای بانکی‌اش را انجام داده بود و آماده صدور ضمانت‌نامه بانکی بود. بلافاصله نامه‌ای از سوی باشگاه استقلال به سازمان لیگ زده شد که خودشان را به عنوان ذی‌نفع به بانک ما معرفی کنند. یا اگر امکان امضای قرارداد نیست، فرمت قرارداد را ارائه کنند. آگاهان به امور بانکی می‌دانند که برای این که ضمانت‌نامه‌ای به ذی‌نفعی شخصی چه حقیقی و چه حقوقی صادر شود، لازم است که فرد مذکور به عنوان ذی‌نفع خودش را معرفی کند و اگر قرارداد ارائه نمی‌شود، تیپ قرارداد ارائه شود.

او افزود : با این حال سازمان لیگ فوتبال به نامه‌های ما پاسخ نداد. دوباره ما امروز صبح نامه زدیم و در طی این مدت وزارت ورزش به عنوان حکم، ناظر بر ماجرا بود. تا امروز این همکاری برای صدور ضمانت‌نامه انجام نشد. هواداران بدانند که ضمانت‌نامه تبلیغات محیطی از آن روزی که مقرر شده بود استعلام از آن نهاد نظارتی بیاید، آماده صدور بود و علت عدم صدور، عدم همکاری سازمان لیگ بوده است. هیچ مشکل دیگری وجود ندارد و من از برخی بیانیه‌ها تعجب می‌کنم. مصاحبه‌های مسئولان سازمان لیگ تاییدی بر حرف‌های بنده است. تضامین از مدت‌ها قبل آماده صدور هستند و الان مشخص است با چه درصدی و به چه شکلی صادر شوند و فقط همکاری سازمان لیگ را می‌طلبد.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

آخرین اخبار