به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز مازندران ، علی رستمی مدیرعامل شستا طی سفر یک روزه به استان مازندران از شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران از شرکتهای تابعه هلدینگ دارویی تامین (تیپیکو) در ساری بازدید کرد.
او در بازدید از شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران در ساری، بر اهمیت و لزوم تکمیل و احداث هرچه سریعتر پروژههای این شرکت با استفاده از توان متخصصان و نخبگان داخلی تاکید کرد.
مدیرعامل شستا با اشاره به پیشتازی شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران در داشتن واحد ریکاوری و بازیافت حلال گفت: با بهینه سازی در فرآیند تولید و استفاده از حلالها و واکنشگرهای داخلی در تولید داروها، ضمن صرفهجویی ارزی و عدم وابستگی به کشورهای دیگر، میتوانیم محصولات دارویی جدید را به سبد دارویی کشور اضافه و زمینه صادرات آنها را فراهم کنیم.
رستمی افزود: با توجه به شرایط امروز کشور در بخش دارو نباید اجازه دهیم مردم حتی لحظهای احساس ناامنی یا کمبود دارو داشته باشند.
مدیرعامل شستا اهتمام در ایجاد زیرساختهای لازم در راستای همافزاییهای بیشتر در خانواده شستا، تولید محصولات و فرآوردههای دارویی و بهداشتی با مشارکت نخبگان و متخصصان، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان فعال در صنعت دارو را ضروری دانست.
مدیرعامل شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران نیز در این بازدید به ارائه گزارش عملکرد مالی، فروش و توسعهای و برنامهها و پروژههای آتی شرکت پرداخت.
سید احمد موسوی با اشاره به اینکه داروهای والزارتان و کوتیاپین فومارات برای اولین بار در کشور توسط این شرکت تولید شدند افزود: با اقدامات انجام شده در حوزه تنوع محصولات و حلالها توانستیم داروهای ورود به سایر حوزههای درمانی و تولید انبوه محصولاتی از قبیل آسیکلوویر، آزیترومایسین، کوتیاپین، والزارتان و سیتاگلیپین را به سبد دارویی شرکت اضافه کنیم.
او گفت: تولید آنتی بیوتیکهای جدید، و همچنین گروههای دارویی دیگر همچون قلبی و عروقی، آنتی ویروس اعصاب و روان، آنتی دیابتیکها هم در دستور کار شرکت قرار دارد.
مدیرعامل آنتی بیوتیک سازی با تاکید بر اینکه بهینهسازی فرآیند تولید از سیاستهای اصلی شرکت است افزود: با بهینهسازی در فرآیند تولید دارو و استفاده از حلالها و واکنشگرهای داخلی توانستیم بیش از ۲۸۵۰۰۰ دلار صرفه جویی ارزی و بیش از ۸۰ میلیارد ریال سودآوری در سال برای شرکت ایجاد کنیم.
وی یکی از بزرگترین اقدامات انجام شده نوآوری در پروسه تولید محصولات آموکسی سیلین، آمپی سیلین و سفالکسین از روش شیمیایی به روش بایوکاتالیسیتی دانست و افزود: در این روش با حذف کامل حلالهای آلی و واکنشگرهای پرخطر، ضمن ارتقاء کیفیت محصول و افزایش قابل توجه راندمان این محصولات، سالانه بیش از ۲ میلیون دلار صرفه جویی ارزی داشته باشیم.
شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران از شرکتهای تابعه شستا، در حوزه تولید و تامین مواد موثره دارویی آنتی بیوتیک و غیرآنتی بیوتیکی فعال میباشد.