• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
October 25 2025 - شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴
  • اوسمار بالاخره به پرسپولیس می‌آید؟
  • اف‌ای‌تی‌اف: ایران در مسیر تعامل با کارگروه ویژه اقدام مالی قرار گرفت
  • نحوه اطلاع از احتمال تعطیلی مدارس تهران و سایر استان‌ها / غیرحضوری شدن کلاس‌ها به خاطر موارد اضطراری
  • انحلال بانک آینده؛ در مسیر اصلاح نظام بانکی
  • تصویری هولناک از سد کرج
  • ابهام در بازگشت سرمربی برزیلی به پرسپولیس؛ اوسمار توسط واسطه‌ها تهدید شد!
  • مدارس این شهر شنبه (۳ آبان) تعطیل شد
  • ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد
  • به دلیل از دست رفتن پنالتی باختیم
  • فصل جدید لیسانسه‌ها در راه است؟ + عکس
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۱۹۳۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍
قالیباف در مراسم سالروز گرامیداشت یوم الله ۹ دی و دومین سالگرد شهید سلیمانی در ری:

شرایط امروز نیازمند فرماندهی چون حاج قاسم سلیمانی است

جای شهید سلیمانی در جای جای جبهه مقاومت خالی است/ حاج قاسم باور داشت که خداباوری و تکیه به مردم علاج مشکلات است

تهران (پانا) - رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کشور در چنین مقطع زمانی، نیازمند وجود فرمانده میدان و سرداری مثل شهیدسلیمانی است گفت جای اندوه است که چنین فرد لایق، شایسته، شجاع، مخلص، مدیر و مدبر را از دست داده‌ایم و امروز جای خالی او در جای جای جبهه مقاومت حس می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مجلس، محمدباقر قالیباف پیش از ظهر امروز (پنجشنبه 9 دی ماه) در مراسم سالروز گرامیداشت یوم الله 9 دی روز بصیریت و میثاق امت با ولایت و سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش که در حرم شریف حضرت عبدالعظیم حسنی برگزار شد، حضور یافت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: خداوند بزرگ را شاکرم که در چنین روزی توفیق شد که خدمت شما عزیزان به خصوص خانواده های معزز شهدا، ایثارگران و زحمتکشان این مرز و بوم حضور داشته باشم و امیدوارم هر کجا که هستید، قدردان شهدا باشید.

وی افزود: امروز، روز 9 دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی روز مهمی است. امروز به عنوان روز بصیرت، روز حضور در میدان و روز دفاع از ارزش ها و روز برخورد و نه گفتن به کسانی است که توطئه کرده و ناامنی به وجود آوردند و مردم بصیر ما با حضورشان مثل همیشه در این مقطع بسیار حساس نشان دادند که همچنان بر باورهای خود ایستاده اند. لازم است در این روز بزرگ که از آن به عنوان یوم الله 9 دی ماه یاد می شود، از شهدا، جانبازان و ایثارگران یادی کنیم.

قالیباف ادامه داد: امروز گردهم آمده ایم تا دومین سالگرد شهادت سیدالشهدای جبهه مقاومت سردار قاسم سلیمانی را تبریک و تسلیت بگوییم، تسلیت از این جهت که نظام اسلامی ایران و جبهه مقاومت یک فرمانده مدیر، مدبر، مخلص و مجاهد را از دست داد و شهادت حاج قاسم سلیمانی از این جهت که ایشان با تاسی از آیات الهی، مکتب اهل بیت(ع) و به لطف نظام اسلامی بنا نهاده توسط امام خمینی(ره) توانست از یک خانواده ضعیف روستایی به درجات عالی انسانیت و محبوبیت برسد جای تبریک و تهنیت دارد.

وی تصریح کرد: ما در چنین مقطع زمانی، نیازمند وجود فرمانده میدان و سرداری مثل شهید سلیمانی هستیم و انصافا جای او خالی است و جای اندوه است که چنین فرد لایق، شایسته، شجاع، مخلص، مدیر و مدبر را از دست داده ایم و فقدان چنین انسانی امروز جای خالی او در جای جای جبهه مقاومت حس می شود، جای تسلیت دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید سلیمانی با بیان اینکه هرگز مسئولیت، جایگاه و مشغله کاری نتوانست مانع مردمی بودن شهید سلیمانی شود، گفت: تمام یگان های ما در دوران دفاع مقدس از توده های مردم بودند و سرداران بزرگی که در جبهه به شهادت رسیدند دلیل بر این ادعااست، مجموعه هایی که در هر نقطه ای تحت فرماندهی حاج قاسم سلیمانی بودند نیز از توده های مردم بودند.

قالیباف با اشاره به اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از پرورش یافتگان مکتب انسان ساز قرآن و امام راحل بود که ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی دست مبارزه و جهاد برنداشت، افزود: روحیه بالای این شهید در راه مبارزه با دشمنان به ویژه استکبار جهانی و رژیم کودک کش صهیونیستی ستودنی است.

وی با اشاره به عملیات پلید آمریکایی علیه شهدای مقاومت به ویژه شهید قاسم سلیمانی بیان کرد: این عملیات، دروغ بودن تمامی ادعاهای استکبار جهانی در خصوص دفاع از حقوق بشر و قوانین بین المللی را به همگان نشان داد.

قالیباف با بیان اینکه سردار حاج قاسم سلیمانی به برکت انقلاب و دفاع مقدس توانست استعدادهای نهان خود در حوزه نظامی گری را شکوفا کند، گفت: این شهید بزرگوار در سن ۲۵ و ۲۶ سالگی با خلاقیت و نبوغ ذاتی خود توانست به یکی از موفق ترین فرماندهان هشت سال جنگ تحمیلی تبدیل شود.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور با بیان اینکه شهید سلیمانی با نبوغ و استعداد مثال زدنی خود توانست در طول 40 سال مدیریت و درایت و صلابت خود به یک فرمانده نظامی تبدیل شود که هژمونی ارتش آمریکا و استکبار جهانی در منطقه را به هم بریزد، اظهار کرد: عملکرد خوب و موثر سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی موجب عزت و شرف مسلمانان و آزادی خواهان جهان شد، همچنین باید گفت که نظام اسلامی ایران به تربیت چنین فرمانده نظامی ‌افتخار می کند.

وی با تاکید بر اینکه حاج قاسم سلیمانی علاوه بر استعداد نظامی به عنوان شخصی مردمی، مخلص، مومن و متعهد به ارزش های انسانی و اسلامی نیز معروف بود، افزود: ایشان در ۴۰ سال پس از انقلاب همواره در حال مجاهدت و مبارزه بوده و همیشه در صحنه های دفاع از ارزش ها و امنیت کشور و منطقه نقش بسزایی داشت ولی با این حال مردم این شهید بزرگوار را طی 6 سال آخر عمرش آنگونه که باید شناختند.

قالیباف ادامه داد: شهید حاج قاسم سلیمانی پس از دفاع مقدس در ایجاد امنیت در مرزهای جنوب شرقی کشور نقش بسزایی داشت و پس از آن نیز ۲۱ سال در سپاه قدس به انجام ماموریت مشغول بود.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت؛ ولایت مداری را از ویژگی های سردار سلیمانی عنوان بود و تمامی سلول های بدن ایشان در خدمت ولی امر زمان خود و رهبر معظم انقلاب بود، ایشان همیشه تسلیم و تعظیم در مقابل ولی امر خود داشتند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سردار حاج قاسم سلیمانی در صحنه های کمک به مردم در زلزله، سیل و سایر اتفاقات همواره در کنار مردم بود با اینکه خیلی مواقع مسئولیتی متوجه ایشان نبود، افزود: شهید سلیمانی فردی انقلابی بود که هرگز به خودنمایی اعتقاد نداشت و هرگاه می خواست چیزی را بگوید ۲ شاخص را رعایت می کرد؛ یکی مراقب بود که خلاف عقل سخنی نگوید و دوم اینکه روح و سلول‌های جسم او و نیز تصمیمش خلاصه در امر ولی بود.

وی با تاکید براینکه هرجا مردم نیاز داشتند شهید سلیمانی در همان جا حضور داشت، گفت: تمام عمر شهید سلیمانی وقف مردم شده بود و همیشه در کنار حفظ امنیت برای رفع محرومیت تلاش می کرد همچنین این شهید بزرگوار باور داشت که خداباوری و تکیه به مردم علاج مشکلات و رمز پیروزی است و می توان با تکیه بر مردم جبهه مقاومت را در برابر رژیم آدم کش اسرائیل و آمریکا به پیروزی رساند و همیشه از کودکان، مستضعفان و ضعفا دفاع می کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه مردم در نظام جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: امروز اگر در مسائل اقتصادی با مشکل مواجه هستیم باید بپذیریم که از مردم فاصله گرفتیم و نقش مردم در اقتصاد کم شده است‌ لذا باید تلاش کنیم هرچه بیشتر به مردم نزدیک شده و با تلاش در جهت حل مشکلات آنها گام برداریم‌.

قالیباف با بیان اینکه تمام مکتب امام راحل و شئونات زندگی ایشان در شهید حاج قاسم سلیمانی مشاهده می شد، تصریح کرد: خون شهید سلیمانی سند اخراج آمریکا از منطقه را امضا کرد که امروز مشاهده می کنیم آمریکا با چه خفتی از منطقه خارج می شود.

مطالب مرتبط
مخالفت مجلس با لایحه حذف ارز ترجیحی
دست‌نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره اشتیاق به شهادت منتشر شد
سلیمانی عزیز، ملی‌ترین و امتی‌ترین شخصیت ایران و دنیای اسلام بود و هست
برچسب ها: محمدباقر قالیباف ، رئیس مجلس ، شهیدسلیمانی
گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

سرور اچ پی

مبل سلطنتی با سبک فرانسوی؛ شاهکار لوکس بنیانگذار سبک مبل کلاسیک ایران در گالری فرجی

بازار مسکن از نیمه دوم سال رونق می‌گیرد؟

دوره گذار اقتصاد ایران

نفت داریم،دکل نداریم،با وعده وزیر فقرملی درمان نمی شود!

ایران خودرو افزایش قیمت را کلید می زند؟

ضرورت پرهیز از هیجان‌زدگی در نگاه به تحولات خاورمیانه

خط قرمز‌های بانک مرکزی برای فین‌تک‌ها

گام به گام تا خرید ملک بین‌المللی: سمالند، راهنمای مطمئن سرمایه‌گذاران ایرانی

چرا ایران دعوت نشست شرم الشیخ را نپذیرفت؟

نخستین کارگاه مهارت‌ آموزی طرح “نشان عالی تغذیه سالم” برگزار شد

بهترین برند و نوع غذای گربه برای گربه‌های بدغذا

استاندارد های ایمنی جک پنوماتیکی و راهنمای کامل نجات از خطر

فیلم دیدنی از دشت بنفش گل‌ها در رودبار

ویدئو پروژکتور owlenz تجربه برتر در کلاس درس و آموزشگاه ها

آخرین اخبار

اوسمار بالاخره به پرسپولیس می‌آید؟

اف‌ای‌تی‌اف: ایران در مسیر تعامل با کارگروه ویژه اقدام مالی قرار گرفت

نحوه اطلاع از احتمال تعطیلی مدارس تهران و سایر استان‌ها / غیرحضوری شدن کلاس‌ها به خاطر موارد اضطراری

انحلال بانک آینده؛ در مسیر اصلاح نظام بانکی

تصویری هولناک از سد کرج

ابهام در بازگشت سرمربی برزیلی به پرسپولیس؛ اوسمار توسط واسطه‌ها تهدید شد!

مدارس این شهر شنبه (۳ آبان) تعطیل شد

ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد

به دلیل از دست رفتن پنالتی باختیم

فصل جدید لیسانسه‌ها در راه است؟ + عکس

وقتی ما نبودیم استقلال را خریدند/این تیم یک منبع درآمد خوب است!

نجات ۳۳ کوهنورد پس از ۴ ساعت مفقودی در ارتفاعات رودبار

«آینده مالی خودت را بساز!

چوب پلاست (WPC) چیست؟ بررسی کامل مزایا، معایب و مقایسه آن با فناوری های جدید

ببینید | پزشکیان رئیس جمهور تک دوره ای می شود؟

برای چربی‌سوزی پیاده‌روی صبح‌ها بهتر است یا عصر؟

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها اول آبان ۱۴۰۴/ قیمت دلار عجیب شد

شکایت مدام چه بلایی بر سر مغز خواهد آورد؟

علت صدای لنت ترمز ؛ برای رفع صدای لنت ترمز ماشین چه کار کنیم؟

هر گروه سنی روزانه چقدر باید شیر بنوشد؟

موتورسواران؛ قربانیان بی‌توجهی به قوانین

بدهی سنگین دولت به تهرانی‌ها

اولتیماتوم به دکل‌های غیرمجاز

بالگرد رئیس‌جمهور دچار سانحه شد + ویدئو ؛ این یک حادثه جدی بود | آخرین وضعیت دروپادی مورمو

بقایی خبرداد؛ آزادی مشروط مهدیه اسفندیاری + جزئیات

روایت باهنر از نگرانی‌هایش برای استعفای رئیس جمهور

قیمت طلا و سکه زیر و رو شد

ساخت رزومه با هوش مصنوعی: چگونه در ۱۰ دقیقه با AI یک رزومه حرفه‌ای بسازیم؟

صادرات قوی، پادزهری مؤثر در برابر شوک‌های اقتصادی خارجی؛ رشد ۱۶ درصدی تجارت ایران با اوراسیا

عکس: جلوه‌ای از پاییز رنگارنگ گلستان

صفحه نخست روزنامه‌ها - پنج‌شنبه ۱ آبان

اظهارات مهم ترامپ درباره موشک های تاماهاک | دیدار با پوتین را لغو کردم زیرا...

۵هزار موشک روسی برای مقابله با آمریکا داریم ؛ تهدید علیه آمریکا جدی تر شد

ادعای جنجالی و تهدید جدید ترامپ: برخی کشورهای خاورمیانه پیشنهاد ورود به جنگ را دادند

عکس| خوشحال‌ مثل ساپینتو در قلعه‌حسن‌خان

بازار شوکه شد؛ قیمت طلا فرو ریخت

تعبیر خواب گردنبند نقره برای دختر مجرد و زن متاهل

بررسی جامع قطعات لیفتراک و اهمیت هر بخش در کارکرد دستگاه

فروش اقساطی ایران خودرو راهکاری هوشمند برای خرید خودرو

سرانجام ایران به پالرمو و CFT پیوست/ پزشکیان این قوانین را به کدام وزارتخانه‌ها ابلاغ کرده است؟

پرطرفدارترین عناوین
تعبیر خواب گردنبند نقره برای دختر مجرد و زن متاهل
واریزی جدید برای بازنشستگان/ در این تاریخ‌ها حسابتان را چک کنید!
بهترین دیکشنری‌های آنلاین برای زبان‌آموزان فارسی‌زبان
نقطه‌ی عطف مالی در «بانک دی»؛ از عبور بحران تا ساختن آینده
  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه