به گزارش خبرنگار مهر، رد خبر توقف فعالیت سامانه بهین یاب، افزایش قیمت سیگار در سال آینده و اعلام لیست جدید مواد غذایی مشمول درج قیمت تولیدکننده از سوی سازمان حمایت از جمله اخبار مهم حوزه صنعت در هفته جاری بود.
بر همین اساس رئیس انجمن دخانیات در نشست خبری گفت: افزایش ۸۲۰ درصدی مالیات نخی سیگار نه تنها موجب گرانی این کالا می شود بلکه مصرف کنندگان را به سمت استفاده از کالای قاچاق و جعلی سوق می دهد.
محمدرضا تاجدار عنوان کرد که فقط با اعمال مالیات نخی هر پاکت سیگار داخلی ۴ هزار و ۶۰۰ تومان و هر پاکت سیگار بین المللی ۶ هزار تومان گران خواهد شد. (جزییات بیشتر را اینجا بخوانید)
اعلام لیست جدید مواد غذایی مشمول درج قیمت تولیدکننده از دیگر اخبار مهم حوزه صمت بود براین اساس سازمان حمایت لیست جدید مواد غذایی مشمول درج قیمت تولیدکننده و جدول ضرایب سود توزیع در شرکت های پخش سراسری و عمده فروشی ها را اعلام کرد.
بنا بر اعلام سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کلیه واحدهای تولیدکننده و واردکننده انواع حبوبات، ادویهجات، غلات، چای، دمنوش، قهوه، آجیل و خشکبار به صورت بستهبندی شده، فرآوردههای پروتئینی، انواع غذاهای آماده و نیمهآماده، انواع کیک، کلوچه، بیسکوئیت، چیپس، پفک و موارد مشابه از تاریخ ۱۴۰۰.۱۱.۲۳ ملزم به درج قیمت تولید کننده بر روی محصولات شدند.(جزییات بیشتر را اینجا بخوانید)
تاکید معاون وزیر صمت بر تسهیل واردات ماشین آلات صنعتی از دیگر اخبار مهم حوزه صمت در هفته جاری بود. در این راستا رضا محتشمیپور با اعلام اینکه امروز تعداد قابل توجهی از ماشین آلات معدن را نیاز داریم که البته آمار ۱۰ یا ۱۲ هزار دستگاه درست نیست، اظهار کرد: نیاز حقیقی بخش معدن ۲ تا سه هزار دستگاه ماشینآلات است.
وی تصریحکرد: تصویب مقرراتی که عمر ماشین آلات را تا ۱۰ سال پایین آورد، به ضرر معادن و تولید کننده است.
معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صمت با بیان اینکه ۶۷ هزار ماشین آلات برداشت و حمل در معادن فعال هستند، ادامهداد: از این تعداد ۱۰ هزار دستگاه بالای ۳۰ سال هستند که قابلیت کار ندارند.(جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)
رد خبر توقف فعالیت سامانه بهین یاب از دیگر اخبار مهم صمت در هفته جاری بود که در این راستا قائم مقام وزیر صمت با رد خبر توقف فعالیت سامانه بهین یاب گفت: با درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا شاهد کاهش شدید قیمت ها خواهیم بود.
محمد صادق مفتح در گفت وگو با خبرنگار مهر با رد خبر توقف سامانه بهین یاب گفت: اتفاقاً فعالیت سامانه بهین یاب بیشتر شده است.
وی افزود: وزارت صمت تکیه بیشتری به این سامانه دارد و اکثر کالاها به بهین یاب افزوده شده اند. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)