همشهری آنلاین- پریسا نوری: در این جشنواره که تا ۳۰ بهمن ادامه دارد، اقوام مختلف ایرانی از نقاط مختلف کشور حاضر شده و اقدام به پخت و عرضه آشهای سنتی و لذیذ میکنند. برای شرکت در این جشنواره خوشمزه و چشیدن طعم انواع آش ایرانی میتوانید از ساعت ۱۴ تا ۲۳ به گذر بوستان آب و آتش بروید.
گفتنی است که جشنواره ملی «آش اقوام» یکی از قدیمیترین جشنوارههای غذایی کشورمان است که تا پیش از این هر سال در شهر زنجان برگزار میشد، و بعد از یک وقفه ۲ ساله به دلیل شیوع کرونا، امسال در گذر گردشگری بوستان آب و آتش تهران برگزار شده است.