کد خبر: ۲۰۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸
عضو فراکسیون میراث فرهنگی مجلس تاکید کرد: احیای اماکن تاریخی هزینه نیست، بلکه یک سرمایه‌گذاری دراز مدت است.
به گزارش روابط عمومی صندوق احیاء و بهره ‏برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی (صابتا)؛ سیدموید‌حسینی‌ صدر عضو فراکسیون میراث فرهنگی مجلس خواستار توجه بیشتر مسئولان به احیای اماکن تاریخی و فرهنگی شد و گفت: هرگونه صرف هزینه در حوزه میراث فرهنگی و تاریخی، هزینه‌‌کرد نیست، بلکه سرمایه‌گذاری درازمدت است که در آینده نزدیک نتایج ملموس و مهمی برای پویایی اقتصاد کشور دارد. نماینده مردم خوی در مجلس نهم ، فعالیت‌ صندوق احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی را از جمله فعالیت‌های پیش‏بینی شده برای حمایت از بناهای تاریخی در برنامه پنجم توسعه ذکر کرد و افزود: تداوم این فعالیت‌ها می‌تواند بستر‌های لازم برای حفظ و بهره‌برداری مناسب از بناهای تاریخی و فرهنگی را فراهم کند.
وی در همین راستا تصریح کرد: ایران کشوری غنی با تاریخی چندین هزار ساله است که ظرفیت‌های تاریخی هر یک از شهرهای آن در حوزه اسلامی و پیش از آن می‌تواند به مثابه یک کشور مورد استفاده قرار گیرد.
حسینی‏صدر با تأکید بر ظرفیت بالقوه اماکن تاریخی و فرهنگی ایران و لزوم توجه هر چه بیشتر مسئولان به احیای این اماکن افزود: آنچه که برای گردشگران خارجی اهمیت دارد حضور و بازدید از آثار تاریخی و فرهنگی است و این ساده اندیشی است که بگویند گردشگران به دنبال مسایل غیر شرعی برای جاذبه‌های گردشگری هستند، چراکه این مسایل در کشور‌های خودشان نیز وجود دارد.
وی ادامه داد: هم‌اکنون کشور فرانسه با سالانه 80 میلیون گردشگر، بیشترین آمار گردشگر را دارد که این رقم در ترکیه 40 میلیون نفر است و ایران در حال حاضر 5 میلیون گردشگر را پذیراست که 50 درصد آن را زائران اماکن زیارتی تشکیل می‌دهند که باید رو به افزایش رود.
 عضو فراکسیون میراث فرهنگی مجلس در پایان با اشاره به دوره پساتحریم و استقبال توریست ها از ورود به ایران، نقش صنعت گردشگری در کاهش اتکا به درآمد‌های نفتی را مورد توجه قرار داد و اظهارداشت: با رویکرد صحیح در عرصه احیاء و بهره‌برداری از اماکن فرهنگی و تاریخی، ظرفیت ورود گردشگر به ایران تا 10 برابر قابل افزایش است و مجلس شورای اسلامی آماده هرگونه کمک برای تحقق این امر است.
نام:
ایمیل:
* نظر: