کد خبر: ۲۱۰۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۸
به همت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌ و انجمن علمی تغذیه ایران؛
پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه در تاریخ یکشنبه ۲۹ خردادماه سال 1401 به همت دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و انجمن علمی تغذیه ایران برگزار می شود.

پنجمین تریبون غذا و تغذیه برگزار می شود

پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه در تاریخ یکشنبه ۲۹ خردادماه سال 1401 به همت دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و انجمن علمی تغذیه ایران برگزار می شود.

این تریبون با رویکردی کل‌نگر در حوزه تحقیقات غذا و تغذیه، با در نظر گرفتن اثرات پاندمی کووید-19 بر نظام غذا و تغذیه و فرصت‌ها و تهدیدهای ناشی از آن و با هدف ارائه راهکارهای سیاستی به منظور ارتقای پایداری نظام غذا و تغذیه و امنیت غذایی برگزار خواهد شد.

محور اصلی تریبون "رویکردهای حرکت به سمت امنیت غذایی و نظام غذا و تغذیه پايدار با توجه به مسائل نوظهور سلامت جهانی" است که در پانل‌های تخصصی این تریبون به بحث و تبادل نظر توسط صاحب‌نظران گذارده خواهدشد.  

مباحث مطرح شده و محوری این نشست به شرح زیر است:

  ۱- تغییرات اقلیمی و پایداری نظام غذا و تغذیه

۲- پایداری نظام غذا و تغذیه و پاندمی کووید۱۹

۳- عوامل موثر بر تاب‌آوری نظام غذا و تغذیه

۴- نقش دولت‌ها در حرکت به سمت نظام غذا و تغذیه پایدار

۵- راهکارها و سیاست‌های پیشنهادی با حضور نماینده دائم و سفیر سابق ایران در FAO

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار