• خبرنامه
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آرشیو
  • |
  • جستجو
  • |
  • پیوندها
  • |
  • تماس با ما
June 28 2025 - شنبه ۰۷ تير ۱۴۰۴
  • چطور یک فست فود سودآور راه‌اندازی کنیم؟
  • معرفی انواع پکیج تصفیه فاضلاب
  • معرفی انواع دستگاه ازن ساز
  • آماده‌سازی مسیر تشییع شهدا از سحرگاه آغاز شد
  • واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم
  • توقیف تعداد قابل توجهی از دستگاه های استارلینک در هرمزگان
  •  اطلاعیه مهم هواشناسی به تهرانی ها
  • توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان
  • بدرقه کاروان پیکرهای شهدا در تهران
  • هشدار فوری وزارت اطلاعات درباره اقدام جدید موساد+ متن هشدار به هموطنان
  • صفحه نخست
  • ایران
  • اقتصاد
  • صنعت،معدن و تجارت
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • بورس و بازار سرمایه
  • بانك و بيمه
  • خواندنی ها
  • عكس
  • فیلم
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • جستجو
  • آرشیو
  • آب و هوا
  • اوقات شرعی
  • نظر سنجی
  • خبرنامه
  • RSS
کد خبر: ۲۱۲۰۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸
خانه » اقتصاد
‍‍‍ پ پ ‍‍‍

وزیر صمت:کسب وکارها به زودی رتبه‌بندی می‌شوند

تهران (پانا) - وزیر صنعت،معدن و تجارت در جمع صاحبان صنایع برتر کشور گفت سامانه پایش و تعامل با کسب و کارها با رویکرد مسئله‌محور، دو سازوکار وزارت صمت برای رفع موانع تولید و جلوگیری از روزمرگی در کارهای این وزارتخانه است و از دیگر سازوکارهایی که در وزارتخانه مورد توجه داریم، موضوع رتبه‌بندی کسب‌و‌کار است و به زودی کسب و‌کارها رتبه‌بندی می‌شوند.

نشست هم‌اندیشی برگزیدگان صنعت با سیدرضا فاطمی امین وزیر صنعت، معدن و تجارت در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.
در مراسمی که با حضور وزیر صنعت معدن و تجارت ، تعدادی از نمایندگان مجلس ، معاونین و مدیران وزارت صمت ، منتخبین و برگزیدگان برتر صنایع مختلف جشنواره صنعت و معدن 1401 در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد چالش های مربوط به هر حوزه توسط منتخبین برتر، مطرح و به استماع وزیر و حاضرین جلسه رسید.
در این نشست هم اندیشی دکتر سید رضا فاطمی گفت: ما نمی توانیم در اتاقی بنشینیم و تصمیم گیری کنیم. باید حرف های صاحبان کسب و کار را شنید تا بتوان هم آهنگی و هم راستایی ایجاد کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: لازم نیست هزینه و وقت زیادی بگذاریم بلکه اولویت‌ها را باید به درستی تشخیص دهیم و به خوبی مسیر را ترسیم کنیم تا از عوامل مشکل زا به دور شویم.

وزیر صمت با بیان اینکه تا پیش از این جلسه، ستاد رفع موانع تولید را عمدتا با بنگاههای کوچک برگزار می‌کردیم تصریح کرد: در این جلسه تصمیم گرفتیم تا مشکلات و چالش‌های بنگاههای بزرگ را با حضور نمایندگان این شرکت‌ها برگزار کنیم.

فاطمی امین در جمع صاحبان صنایع برتر کشور وعده داد که از این پس هر سه ماه یک بار چنین جلساتی برگزار خواهد شد و یادآورشد: "سامانه پایش" و "تعامل با کسب و کارها" با رویکرد مسئله محور دو سازوکار وزارت صمت برای رفع موانع تولید و جلوگیری از روزمرگی در کارهای این وزارتخانه است و از دیگر سازوکارهایی که در وزارتخانه مورد توجه داریم، موضوع رتبه بندی کسب و کار است و تصمیم داریم تا کسب و کارها رتبه بندی شوند و برای بنگاههای برتر بر اساس توانمندی مشوق‌هایی از قبیل همراهی با وزیر در سفرهای خارجی یا تخفیفات در زمان برگزاری نمایشگاه‌ها ارائه کنیم.

فاطمی امین همچنین مطرح نمود که نظام نامه رتبه بندی کسب وکار به زودی اجرایی می‌شود و تمرکز همکاران ما بر اولویت ها و تسهیل گری فعالیت کسب و کارها است.

وی خاطرنشان کرد:هرچند در این نشست نگاهمان به چالش ها و راهکارها است اما لازم است در کنار آن نگاهمان به آینده معطوف باشد.

دراین نشست 5 کارگروه هم اندیشی متشکل از برگزیدگان برتر روز صنعت و معدن با میزبانی معاونان وزارت صمت در کارگروه های تخصصی با راهبری مدیران هر گروه صنعت ، گفتگو نموده و و پس از جمع بندی معاونین وزارت صمت ، 178 راهکاررفع موانع و پیشرفت در رشته فعالیتها از سوی صاحبان صنایع برگزیده به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارایه شد.

مهمترین چالش هایی که از سوی داوود ادیب رییس هیات مدیره صنایع ارتباطی آوا، برگزیده رتبه اول صنعت برق و الکترونیک جشنواره به عنوان نماینده گروه صنعت برق و الکترونیک مطرح گردید شامل موارد ذیل بود که در 7 بند قرائت شد.

1- با توجه به این که صنعت ICT بالاترین ارزش افزوده را در صنایع مختلف دارد و نگاه حاکمیت به صادرات جزو اولویت های اصلی کشور می باشد ، تدوین برنامه جامع استراتژیک صادرات در حوزه ICT با مشارکت متولیان امر ضروری است.

2- به دلیل مشکلات همگانی کلیه صنایع و کارافرینان کشور در خصوص قراردادهای یک طرفه ، پیشنهاد اصلاح و بازنگری متون حثوقی قراردادهای کارفرمایی / پیمانکاری از سوی ستاد تسهیل به سازمان برنامه و بودجه مورد درخواست بخش بزرگی از فعالان اقتصادی می باشد لازم به توضیح است که در این خصوص مشکلات مربوطه احصا و آماده ارایه می باشد.

3- با توجه به مشکلات مناقصه گران در ارتباط با نحوه عملکرد مناقصه گران در سامانه ستادیران ، اصلاح موانع و رفع مشکلات در سامانه ستادیران و توانیران مورد درخواست می باشد .مشکلات این بخش نیز احصا و آماده ارایه می باشد.

4- به جهت لزوم صیانت از قوانین حمایتی و حفظ حقوق تولید کنندگان وضعف هایی که در شکایات مناقصه گران در راستای تضییع حقوق آن ها در مناقصات مشاهده می گردد ، تقویت هیات نظارت بر قانون حداکثر استفاده از توان داخلی ، امری ضروری می باشد .

5- با توجه به اطلاعات مربوط به اشباع حجم تولید و پیش فروش برخی از فراورده های کابلی و فیبر نوری توسط سازنده های مطرح جهان پیش بینی می گردد که تا 3 سال آینده باکمبود قابل توجهی در برخی مواد اولیه در این بخش روبرو گردیم و به این منظور بازسازی و نوسازی خطوط تولیدی سیم و کابل و فیبر در کشور ضروری و حمایت های لازم در این بخش از سوی وزارت صمت مد نظر می باشد .

6- با توجه به رویکرد جایگزینی فراورده های نفتی و مشتقات آن با تجهیزات برقی و انرژی های نو و نیاز گسترده باتریهای مختلف در بازارهای جهانی ، توسعه و تقویت خطوط تولید ساخت باتری پیشنهاد می گردد.

7- در راستای برنامه های 8 گانه وزارت ارتباطات و وعده وزیر مبنی بر پوشش 20 میلیون پورت FTTH تا پایان سال 1403 پیشنهاد می گردد که وزارت صمت بر اساس روال پیشین خود در چند سال گذشته، میزهای تخصصی نهضت ساخت داخل با عنوان " میزهای تخصصی تعمیق ساخت داخل FTTH را با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و تشکل های مرتبط تشکیل و تفاهم نامه های لازم بین اپراتورها و تولید کنندگان محصول و خدمات ، مبادله و پیش از رسیدن زمان پوشش ، تولید کنندگان با داشتن یک برنامه و سهم بازار مشخص تکالیف خود را دانسته برنامه ریزی های لازم را انجام دهند.

گزارش خطا 0
Bookmark and Share
X Share
Stumble Upon Delicious Cloob
Digg
ارسال نظر
  • پربازدید ها
  • پربحث ترین عناوین

پیام تلویزیونی مهم رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران

پیام رهبر انقلاب خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

پیام دکتر پزشکیان به ملت ایران: دشمن را از اقدام احمقانه خود پشیمان خواهیم کرد

بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران درپی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی

پزشکیان: با قطعنامه‌ها نمی‌توانند ما را از مسیر خود منحرف کنند

تل آویو زیر آتش موشک های ایرانی ؛ آغاز عملیات وعده صادق ۳

صدای چندین انفجار مهیب در تهران

هر چند وقت یکبار باید سقف خود را عایق بندی کنید؟ نکات و ترفندهای نگهداری

نامه عباس عراقچی به سازمان ملل در مورد تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران/ وزیر خارجه خواستار تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت شد

خرید لایک اینستاگرام سریع ترین راهکار برای افزایش لایک پست ها

اولین تصاویر ماهواره ای از نظنز بعد از حمله اسرائیل (عکس)

مدارس، مساجد و متروها ۲۴ ساعته در اختیار مردم است

آغاز جلسه اضطراری شورای امنیت درباره حملات اسرائیل به ایران

پیام رئیس جمهور به ملت ایران در پی حمله اسرائیل

پزشکیان: دشمن را از اقدام احمقانه اش پشیمان می‌کنیم

نریشن چیست و چگونه یک نریشن سفارش دهیم؟  (۴ نظر)

بازی مرد دیوانه علیه منافع ملی ایران  (۱ نظر)

اهمیت فیلتر هوا در ماشین آلات معدنی  (۱ نظر)

آخرین اخبار

آماده‌سازی مسیر تشییع شهدا از سحرگاه آغاز شد

واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم

توقیف تعداد قابل توجهی از دستگاه های استارلینک در هرمزگان

 اطلاعیه مهم هواشناسی به تهرانی ها

توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان

بدرقه کاروان پیکرهای شهدا در تهران

هشدار فوری وزارت اطلاعات درباره اقدام جدید موساد+ متن هشدار به هموطنان

آموزش ریست فکتوری سامسونگ بدون پاک شدن اطلاعات

صدای انفجار در استان مرکزی پس از آتش‌بس؛ سپاه علت ماجرا را مشخص کرد

۵ سریال کره‌ای خاص برای تابستان داغ امسال + عکس

عراقچی: اروپا با یاغی‌گری رژیم صهیونیستی برخورد کند

رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً لِه شد

چراغ سبز وزارت صمت به گرانی خودرو

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ برای ۳ دهک | اجرای مرحله سوم با منابع اضافی

کالاهای مشمول ارز ترجیحی کدامند؟

بازسازی ساختمان‌های تخریب شده توسط دولت

موشک سجیل چگونه و با چه ایده‌ای ساخته شد؟

عارف: ایران وارد دوران جدیدی شده است

تکذیب خبر آسیب رسیدن به کودک ایرانی در فرودگاه روسیه

ساعت کاری جدید بانک‌ها از شنبه ۷ تیرماه

منشأ ریزگرد‌ها از روز گذشته تا کنون در تهران چیست؟

محور چالوس به دلیل ترافیک سنگین یک طرفه شد

بررسی تاثیر آپدیت‌های جدید اتریوم بر قیمت آن

رئیس‌جمهور: همه افتخار این پیروزی تاریخی به ملت ایران اختصاص دارد

رنگ‌های جدید آیفون ۱۷ فاش شدند

انهدام ریزپرنده‌های مهاجم در رشت

شهاب حسینی بازیگر سریال آبان: هستم ولی خسته ام! به اندازه کافی نقش بازی کردم/ خسته شدم انقدر من را با اسم قباد صدا زدند

کارت‌های سوخت شارژ شد

پیش بینی قیمت طلا ۴ تیر ۱۴۰۴ / طلا بخریم یا بفروشیم؟

عراقچی: پذیرش آتش‌بس از سوی ایران با هدف حفظ برتری اخلاقی و ارزشی صورت گرفت

تصاویر تسنیم از تجمع مردمی در حمایت از نیرو‌های مسلح

نخستین ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: حملات به تأسیسات هسته‌ای ایران ناکام بود

جزئیات طرح تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی در کمیسیون امنیت ملی تصویب شد

خروج اتباع غیرمجاز تسریع شود/ پایتخت جای بی‌قانونی نیست

خدمت‌رسانی بانک تجارت به مشتریان با حداکثر کیفیت تداوم دارد

خبر مهم از افزایش قیمت مرغ

محرومیت ساپینتو بخشیده می شود/ ادعای یک خبرگزاری

بلینکن: حمله به ایران اشتباه بود؛ هنوز فرصت برای دیپلماسی وجود داشت

افزایش قیمتی در محصولات پروتئینی نداریم

قیمت دارو در سراسر کشور یکسان است

  • صفحه نخست
  • |
  • ایران
  • |
  • اقتصاد
  • |
  • صنعت،معدن و تجارت
  • |
  • مسکن، انرژی، کسب و کار
  • |
  • بورس و بازار سرمایه
  • |
  • بانك و بيمه
  • |
  • خواندنی ها
  • |
  • عكس
  • |
  • فیلم
  • تماس با ما
  • |
  • پیوندها
  • |
  • جستجو
  • |
  • آرشیو
  • |
  • درباره ما
  • |
  • آب و هوا
  • |
  • اوقات شرعی
  • |
  • خبرنامه
  • |
  • نظرسنجی
  • |
  • RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تجارت آنلاین است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و تولید: ایران سامانه