کد خبر: ۲۱۲۹۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳
به گفته روسای اتحادیه‌های گوشت گوسفندی و گوشت گوساله، گوشتی که در کشور تولید می‌شود به صورت تازه مصرف شده و دپو نمی‌شود اما گوشت‌های وارداتی برای برخی مواقع بازار دپو می‌شوند.
علی خندان روی جوان، رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی در گفت‌و‌گو با اقتصادنیوز، درباره دپوی گوشت گوساله در ایران، اظهار کرد: گوشتی که ما در کشور تولید می‌کنیم، در کشور دپو نمی‌شود و در واقع محصولات ما، به صورت گوشت تازه به بازار عرضه و مصرف می‌شود.
 
او ادامه داد: اکنون گوشتی که در کشور دپو می‌شود، وارداتی است و از برزیل می‌آید. این گوشت فریز شده 50 روز روی آب می‌ماند و حدود یک ماه بعد در بازار توزیع می‌شود. گاهی هم این گوشت دپو می‌شود و در مواقع نیاز که تقاضا نسب به عرضه افزایش می‌یابد، مثل اعیاد و ماه رمضان و... به بازار توزیع می‌شود.
 
همچنین رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاوی، بیان کرد: از ویژگی‌های گوشت دپو شده برزیلی این است که قیمت آن هفت تا هشت هزار تومان از قیمت گوشت تازه پائین‌تر است و در واقع می‌شود آن را با قیمت پائین‌تری نسبت به گوشت داخل کشور تهیه کرد.
 
همچنین علی‌اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت‌وگو با اقتصادنیوز، بیان کرد: دپوی گوشت گوسفندی در کشور ما از طریق سازمان پشتیبانی امور دام انجام می‌شود و از ما گوشتی برای دپو خریداری نمی‌شود.
 
او ادامه داد: گوشتی که در کشتارگاه‌های گوشت گوسفندی تولید می‌شود برای مصرف به صورت تازه به واحدهای توزیع عرضه شده و در واقع آنچه به عنوان گوشت گوسفندی در کشور توزیع می‌شود برای دپو شدن مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.
 
ملکی خاطرنشان کرد: اکنون علاوه بر گوشت داخلی تجار از استرالیا گوشتی به کشور وارد می‌کنند که این گوشت با قیمت ارزان‌تر از گوشت ایرانی به بازار عرضه می‌شود.

اقتصادنیوز

برچسب ها: گوشت ، بازار ، دپو
نام:
ایمیل:
* نظر: