کد خبر: ۲۱۸۲۸۷
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۶
رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار تهران گفت: قیمت آجیل یلدای ممتاز حداکثر ۳۵۰ هزار تومان است.

آخرین قیمت ها از بازار آجیل و شیرینی شب یلدا

رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار تهران گفت: قیمت آجیل یلدای ممتاز حداکثر ۳۵۰ هزار تومان است.

غلامرضا خدامی با بیان اینکه عرضه و تقاضا قیمت اصلی اجناس را مشخص می‌کند، اظهار کرد: کمبود خاصی در زمینه خشکبار نداریم به جز چند نوع که رایزنی به جهت واردات این نوع محصولات در حال انجام است.

وی ادامه داد: قیمت آجیل یلدای ممتاز حداکثر تا مبلغ ۳۵۰ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار تهران اضافه کرد: با توجه به اینکه مقدار و درصد استفاده از اجناس تشکیل دهنده آجیل در مخلوط کردن قیمت واقعی را مشخص می‌کند بعضا به جهت اینکه قیمت آجیل شب یلدا ارزان‌تر تمام شود  برخی کسبه سلیقه‌ایی عمل کرده و بادام زمینی ریز یا درشت، میوه خشک ارزان قیمت، انواع برگه، فندوق خام  به جای مغز فندق  و نخودچی را  در آجیل شب یلدا مخلوط کرده و قیمت را  کمتر می‌کنند.

وی تصریح کرد: کسبه آجیل فروش با توجه به درصد مخلوط کردن آجیل نهایت همراهی و مشتری مداری را همچون سال‌های کرونا  با مردم دارند تا همه خانواده‌ها در کنار هم بزرگترین شب سال را به خوشی سپری کنند.

در همین حال رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران نیز با بیان اینکه آرامش در بازار شیرینی حاکم است، گفت: افزایش قیمتی در شیرینی شب یلدا نخواهیم داشت.

علی بهره‌مند با بیان اینکه بعد از حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت مواد اولیه برای شیرینی قیمت مصوبی تعیین نمی‌شود، گفت: تعیین قیمت شیرینی بر اساس مواد استفاده شده و در اختیار واحد صنفی است. البته اتحادیه نیز بر آن نظارت خواهد داشت.

وی در پاسخ به اینکه اتحادیه بر چه اساسی این نظارت را انجام می‌دهد؟ افزود: بازه قیمت مشخصی تعیین شده است که برای شیرینی تر هر کیلو ۱۲۰ تا ۱۶۰ هزار تومان، زبان و پاپیونی ۱۱۰ تا ۱۳۰ هزار تومان و دانمارکی نیز ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان بوده و بر این اساس نظارت صورت می‌گیرد و  تشخیص کیفیت و قیمت با بازرس اتحادیه است.

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران  با بیان اینکه برای شب یلدا، شیرینی افزایش قیمتی نخواهد داشت، گفت: آرامش در بازار حاکم است و مشکلی در این  زمینه وجود ندارد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار