به گفته وی ایران در سال ۲۰۱۴ نزدیک به ۱۷۳ میلیارد متر مکعب گاز تولید کرده و چیزی در همین حدود نیز مصرف داشته است.
معاون وزیر نفت با اشاره به ظرفیت صادراتی گاز ایران٬ عنوان کرد: ما در حال حاضر با کشورهایی از جمله ارمنستان ترکیه و آذربایجان قرارداد گازی در حال اجرا داریم و با پاکستان و عراق نیز قراردادهایی داریم که اجرایی میشوند.
عراقی دربارهی قراردادهای گازی ایران با دیگر کشورها تصریح کرد: ایران با هند٬ عمان٬ کویت٬ ترکیه و عراق نیز در حال مذاکره برای بستن قرارداد است.
وی همچنین درباره مزایای ایران در زمینههای گازی گفت: ایران مسیر کوتاهی به بازار بزرگ گازی٬ ظرفیت بالقوهای بالایی برای تولید گاز٬ زیرساختهای صادرات گاز به نقاط مختلف و امکان ایجاد سوآپ برای کشورهای شمالی به کشورهای حوزه خلیج فارس را دارد.
به گفته معاون وزیر نفت یکی از اهداف ایران در آینده دستیابی به رتبه سوم تولید گاز است.
عراقی تصریح کرد: تولید گاز ایران ادامه مییابد تا در سال ۲۰۱۷ به تولید ۳۳۰ میلیارد متر مکعب گاز دست یابیم.
وی با اشاره به اینکه سهم گاز در سبد انرژی ایران ۶۰درصد است، افزود: ظرفیت پالایشگاه تولید گاز ما در حال حاضر ۲۶۰ میلیارد متر مکعب است.
به گفته معاون وزیر نفت ایران در حال حاضر در حال مذاکره روی پنج پروژه LNG است که در سال ۲۰۱۸ آغاز میشود.
عراقی تصریح کرد: ایران ظرفیت تولید یک میلیارد متر مکعب گاز در روز را تا چهار سال آینده خواهد داشت.
وی دربارهی اهداف گازی ایران در سال ۲۰۲۰ گفت: افزایش ۷۰ درصدی در ظرفیت تولید گاز از ۷۰۰ میلیون مترمکعب به ۱۲۰۰ میلیون مترمکعب٬ افزایش ۱۰۰ درصدی تولید سالانه گاز از ۲۰۲ میلیارد مترمکعب به ۴۰۰ میلیارد مترمکعب، افزایش خطوط تقویت فشار گاز از ۳۶ هزار کیلومتر به ۴۱ هزار کیلومتر، افزایش تعداد ایستگاهها از ۷۶ به ۱۰۵ ایستگاه، افزایش تعداد توربوکمپرسورها از ۲۵۷ کمپرسور به ۳۷۰ کمپرسور و افزایش حجم مصرفکنندگان گاز از ۶۹.۵ میلیون نفر (۸۸ درصد) به ۸۱ میلیون نفر (۹۸ درصد) از جمله اهداف ایران در زمینه گاز در سال ۲۰۲۰ است.