کد خبر: ۲۴۰۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۷
همزمان با سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز؛

مردم آذربایجان‌شرقی با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند

مسئول ستاد برگزاری دیدار مردم آذربایجان شرقی با رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: حدود سه هزار نفر از قشر‌های مختلف مردم آذربایجان شرقی فردا همزمان با سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار می‌کنند.

رهبر معظم انقلاب

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حسن استوار آذر، مسئول ستاد برگزاری دیدار مردم آذربایجان‌شرقی با رهبر معظم انقلاب اسلامی، امروز، 28 بهمن ماه در گفت‌وگو با خبرنگاران، گفت: حدود سه هزار نفر از قشر‌های مختلف مردم استان آذربایجان‌شرقی فردا دوشنبه همزمان با سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار می‌کنند.

وی افزود: این دیدار برای تجدید بیعت با مقام معظم رهبری پیش از ظهر فردا همزمان با سالروز قیام تاریخی ۲۹ بهمن سال ۵۶ مردم تبریز برای بیست و یکمین سال متوالی انجام می‌شود.

استوار آذر افزود: اعضای کاروان این دیدار امشب با ۷۰ دستگاه اتوبوس و دو رام قطار از تبریز راهی تهران خواهند شد.

وی اضافه کرد: سرودی حماسی و به یاد ماندنی هم به همت حوزه هنری آذربایجان‌شرقی آماده شده که فردا به صورت جمع خوانی در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی اجرا خواهد شد.

قیام تاریخی مردم تبریز در روز ۲۹ بهمن ۵۶ شاید یک جرقه‌ای بزرگ در تاریخ انقلاب ایران شناخته شود که این جرقه در نهایت به یک آتش بزرگ در میان مردم تبدیل شد و ملت ایران را به لرزه درآورد تا این‌که یک سال بعد و در بهمن ۵۷، پیروزی را برای این ملت به ارمغان آورد. شروع داستان این قیام به دیماه سال ۵۶ باز می‌گردد. در این ماه، کارتر، رئیس جمهور آمریکا، وارد تهران شد. چگونگی مراسم ضیافت شام، نحوه‌ حضور اعضای خانواده سلطنت در آن و سخنان اغراق آمیز کارتر در ستایش از شاه، باعث تعجب همگان شد.

انتهای پیام
آخرین اخبار