کد خبر: ۲۴۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۱
اعضای اتاق بازرگانی «نایروبی» (پایتخت کنیا) با حضور در شرکت صادرات تجهیزات و خدمات صنایع آب و برق ایران (صانیر)، از همکاری این شرکت در پروژه های مختلف کشور خود به ویژه انرژی استقبال کردند و رفع مشکل بانکی فراروی فعالان اقتصادی را خواستار شدند.

نایب رئیس انرژی اتاق بازرگانی تهران روز چهارشنبه در دیدار دو تن از اعضای اتاق بازرگانی نایروبی از شرکت صانیر، برای حضور این شرکت در کشور کنیا و اجرای پروژه های مختلف در حوزه های آب، برق، گاز، نفت، انرژی های نو و خودکارسازی اداری (اتوماسیون) در این کشور اعلام آمادگی کرد.
حمیدرضا صالحی که عضو هیات مدیره شرکت صانیر است، افزود: مجموع ظرفیت کنونی نیروگاه های کشور 74 هزار مگاوات است و همه تجهیزات تولید، انتقال و توزیع برق در حد استانداردهای اروپایی، داخل کشور ساخته می شود.
به گفته این مسئول، ایران همچنین نزدیک به دو هزار ولت مبادلات برق با همسایگان خود دارد که 80 درصد آن مربوط به صادرات است که بیشتر آن به عراق، ترکیه و افغانستان صادر می شود. همچنین ایران برای توسعه شبکه برق با همه 16 همسایه خود برنامه دارد.

** راه اندازی موسسه همکاری های مشترک ایران- کنیا
«یانگ ماکونه» عضو اتاق بازرگانی نایروبی، در این دیدار به راه اندازی موسسه همکاری های مشترک ایران- کنیا اشاره کرد که در این کشور به ثبت رسیده است و می تواند ورود شرکت های ایرانی به کنیا را تسهیل کند.
وی گفت: کنیا دروازه ورود به بازار بزرگ و جذاب آفریقاست.
«ادوین کومبا» فعال اقتصادی کنیا و یکی دیگر از اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی نایروبی، تاکید کرد «کنیا برای توسعه همکاری های خود با ایران و شرکت های ایرانی تمایل زیادی دارد».
وی بیان داشت: کنیا از زمان استقلال خود تاکنون، افزون بر 1500 مگاوات ظرفیت نیروگاهی ایجاد کرده و با توجه به جمعیت 45 میلیونی خود، به شدت به توسعه نیروگاه ها به ویژه در عرصه نیروگاه های تجدیدپذیر نیازمند است.
این فعال اقتصادی تاکید کرد اعضای اتاق بازرگانی نایروبی اطلاع کافی از مشکل تحریم اقتصادی ایران دارند و افزود: نداشتن مراودات بانکی، بزرگ ترین مشکل فراروی فعالان اقتصادی دو کشور است که با رفع این مشکل، زمینه حضور هر چه بیشتر شرکت ها و فعالان اقتصادی ایرانی در این کشور و بازار بزرگ آفریقا فراهم می شود.
به گزارش ایرنا، قیر نفت، خمیرهای غذایی پخته نشده، موم پارافین، چای سیاه تخمیر شده، روغن صنعتی و اوره مهمترین قلم های صادراتی ایران به کنیا و آب آناناس، درختچه های گل رز، نوشابه های غیرالکلی و وسایل نقلیه با موتور پیستونی، مهمترین کالاهای وارداتی ایران از این کشور آفریقایی طی سال های گذشته بوده است.
اکنون شرکت صادرات تجهیزات و خدمات صنایع آب و برق ایران (صانیر)، 17 پروژه را به ارزش 657 میلیون دلار در کشورهای پاکستان، افغانستان، ارمنستان، عراق، اقلیم کردستان عراق، سریلانکا، اتیوپی و عمان در دست اجرا دارد.
بر پایه آمارهای منتشر شده، ایران در سال 2014 میلادی بیش از یکصد میلیارد دلار مبادلات تجاری با آفریقا داشت.
شانزدهم آذرماه نیز مدیرعامل شرکت ملی مهندسی ساختمان نفت ایران گفت: مذاکراتی با کشور آفریقایی سیرالئون برای ساخت پالایشگاه، انبار نفت و ذخیره سازی نفت خام در این کشور انجام شده است.
یک روز بعد نیز اعلام آمادگی مدیرعامل گروه مپنا برای توسعه همکاری در عرصه انرژی سنگال، با استقبال سفیر تازه این کشور آفریقایی روبرو شد.

نام:
ایمیل:
* نظر: