رییس مرکز اورژانس استان تهران از افزایش شمار کشته شدگان حادثه حریق درمانگاه مرکزی مشیریه خبر داد و گفت: متاسفانه در این حادثه ۳ نفر کشته و ۱۸ نفر زخمی شدند.
محمد اسماعیل توکلی درباره این حادثه گفت: عصر امروز یک مورد حادثه حریق در محله مشیریه به ۱۱۵ اعلام شد.
وی افزود: ۲۰ دستگاه آمبولانس، ۳ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۳ دستگاه موتورلانس فورا اعزام شدند. رییس سازمان اورژانس استان تهران ادامه داد: این حادثه تاکنون ۳ کشته و ۱۸ مصدوم برجای گذاشته است. متاسفانه یکی از فوتیان یک کودک ۸ ساله است.
براساس اعلام سازمان اورژانس استان تهران، با توجه به وسعت آتشسوزی، هفت دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و چهار دستگاه موتورلانس به محل اعزام شده است.
سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز درباره این حادثه گفت: این آتشسوزی در درمانگاه پنج طبقه در طبقه همکف یک داروخانه در مشیریه رخ داد بوده که لابی داروخانه به وسعت ۵۰ مترمربع دچار آتشسوزی شده است آتشنشان حدود ۱۲ نفر را مصدوم تحویل عوامل اورژانس دادند که حال چهار یا پنج نفر از آنان وخیم است و یک نفر به دلیل سوختگی شدید جان باخت.