کد خبر: ۲۴۲۵۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۵

بانک‌های تهران تعطیل می شوند؟

بر اساس اعلام شورای هماهنگی بانک ها، امروزچهارشنبه ۵۰ درصد شعب بانک‌های تهران دایر است و واحدهای پشتیبان ستادی، از ساعت ٨ الی ۱۲ به منظور خدمت رسانی به امور ضروری مشتریان دایر هستند.
بانک‌های تهران تعطیل می شوند؟

بر اساس اعلام شورای هماهنگی بانک ها، امروزچهارشنبه ۵۰ درصد شعب بانک‌های تهران دایر است و واحدهای پشتیبان ستادی، از ساعت ٨ الی ۱۲ به منظور خدمت رسانی به امور ضروری مشتریان دایر هستند.

 طبق اعلام شورای هماهنگی بانک ها،  با توجه به تعطیلی بازار بورس تهران و حسب هماهنگی‌های بعمل آمده، چهارشنبه ۲۸ خردادماه، ۵۰ درصد شعب بانک‌های عضو این شورا در شهر تهران که اسامی آنها در وبسایت اطلاع رسانی هر بانک اعلام گردیده، به همراه واحدهای پشتیبان ستادی، از ساعت ٨ الی ۱۲:۰۰، به منظور خدمت رسانی به امور ضروری مشتریان دایر می‌باشند.

فعالیت شعب بانک ها در روز پنجشنبه به روال سابق و به صورت کشیک و نحوه فعالیت بانک ها در سایر استان‌ها بنا به تصمیم استانداری های متبوع است.

از مشتریان بانک ها انتظار می رود، حتی المقدور از خدمات غیر حضوری و برخط بانک ها استفاده کنند

 

 دیروز نیزرئیس‌کل بانک مرکزی با حضور سرزده در برخی شعبات بانکی در سطح شهر تهران، ضمن بررسی روند ارائه خدمات به مردم از نزدیک در جریان فعالیت‌ها، نحوه ارائه خدمات بانکی و عملکرد خودپردازها و شعبات قرار گرفت.

طبق اعلام بانک مرکزی، سه شنبه ۲۷ خردادماه، محمدرضا فرزین - رئیس کل بانک مرکزی -  با حضور سرزده در برخی شعبات بانکی در سطح شهر تهران، ضمن بررسی روند ارائه خدمات به مردم از نزدیک در جریان فعالیت‌ها، نحوه ارائه خدمات بانکی و عملکرد خودپردازها و شعبات قرار گرفت.  

در این بازدید سرزده با کارکنان، مدیران شعبات و مشتریان به گفت‌وگو پرداخت و بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مشتریان تأکید کرد. فرزین همچنین نسبت به برخی موضوعات مطرح شده از سوی مشتریان شبکه بانکی نیز ضمن پیگیری فوری، دستورات لازم را صادر کرد.

٫

آخرین اخبار