کد خبر: ۲۴۲۸۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۱:۵۸

سفر پر ماجرای پزشکیان به تبریز

خبرگزاری ایلنا نوشت:

مصطفی مولوی، بازرس ویژه رئیس‌جمهور در این جلسه درباره موضوع فروش بنزین مخلوط‌شده با آب در قزوین گفت: قبل از تاسوعا رئیس‌جمهور به همراه محافظان زمینی با سه خودرو به سمت تبربز به راه می‌افتد و نرسیده به خروجی اتوبان رشت در یک مجتمع  بنزین می‌زند.

وی اضافه کرد: بعد از بنزین زدن هر سه خودرو نرسیده به تاکستان خاموش می‌شوند که بعد از پیگیر شدن متوجه شدیم در این جایگاه سوخت بنزین بی‌کیفیت و مخلوط با آب عرضه می‌شود و پیشتر هم این تخلف را داشته است.

بازرس ویژه رئیس‌جمهور با بیان اینکه رئیس‌جمهور در این مورد با استانداری تماس نگرفت، ادامه داد: او تاکسی گرفت و با تاکسی به تبریز رفت.

مولوی تصریح کرد: وقتی به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی زنگ زدیم گفتند که آن جایگاه سابقه داشته و پیشتر شکایت‌هایی از آن صورت گرفته است.

انتهای پیام

آخرین اخبار