کد خبر: ۲۴۲۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴

اشتباه میلیاردی یک سارق ؛ لو رفتن با کفش صاحبخانه

شاکی یک پرونده سرقت به صورت اتفاقی کتانی‌ مسروقه خود را در پای مردی دید که به ساختمان محل زندگیش رفت و آمد داشت و همین سرنخ حل پرونده شد.

به گزارش همشهری آنلاین، چند روز پیش مرد جوانی به یکی از کلانتری‌های تهران مراجعه کرد و به افسر نگهبان قرار گفت: به همراه خانواده‌ام به مسافرت رفتم، اما هنگامی که پس از ۶ روز بازگشتم، متوجه سرقت اموال باارزش خانه‌ام از جمله طلا، پول نقد، ظروف برنزی و مسی، کتانی و... شدم.

پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در دادسرای ناحیه ۱۵ و با توجه به اظهارات شاکی، اکیپ بررسی صحنه جرم به محل سرقت اعزام شدند. به دلیل نبود دوربین مداربسته در محل و مجاورت آن، آثار قابل استفاده‌ای کشف نشد. بررسی‌ها نشان داد که سارق یا سارقان با استفاده از کلید وارد منزل شده‌اند.

  • شلیک مرگبار به پدر به خاطر طلاهای مادر + عکس
  • مرگ راننده‌ای که مأمور پلیس راه را آتش زد

در ادامه، شاکی به صورت اتفاقی کتانی‌ای مشابه کتانی مسروقه را در پای یکی از دوستان همسایه در طبقه چهارم ساختمان مشاهده کرد که تحقیقات را وارد مرحله جدیدی کرد.

با انجام اقدامات اطلاعاتی، فرد مظنون که مکررا به ساختمان تردد داشت، شناسایی شد. همچنین، فرد دیگری به عنوان همدست احتمالی وی که در طبقه چهارم ساکن بود نیز شناسایی شد. بررسی سوابق کیفری متهمان نشان داد که متهم اول دارای سوابق متعدد جرائم رایانه‌ای و سرقت و متهم دوم دارای سوابق سرقت، مواد مخدر و... است. اقدامات اطلاعاتی نیز حضور آن‌ها در محدوده محل سرقت را تأیید کرد.

پس از هماهنگی با مراجع قضایی، متهم اول در عملیاتی غافلگیرانه هنگام ورود به ساختمان دستگیر شد. با توجه به احتمال دخالت متهم دوم، محل سکونت وی تحت کنترل نامحسوس پلیس قرار گرفت.

ابتدا متهم اول منکر سرقت بود، اما با حضور شاکی و شناساندن کتانی مسروقه، لب به اعتراف گشود و اعلام کرد کتانی‌ها را از متهم دوم به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان خریداری کرده است و پس از اطلاع از غیرواقعی بودن قیمت کتانی‌ها، قصد بازگرداندن آن‌ها را داشته که دستگیر شده است.

با اظهارات متهم اول و هماهنگی قضایی، تیم پلیس به محل سکونت متهم دوم اعزام شد. متهم دوم هنگام دستگیری که متوجه حضور کارآگاهان شده بود، قصد فرار داشت، اما با هوشیاری پلیس دستگیر شد. در بازرسی از منزل وی اموال مسروقه کشف و ضبط شد.

متهم دوم ابتدا سرقت را انکار و علت فرار خود را مصرف مواد مخدر عنوان کرد، اما پس از مواجهه با مدارک و اقرار متهم اول و شناسایی اموال توسط شاکی، اعتراف و اعلام کرد که ورود و خروج شاکی را زیر نظر داشته و پس از اطمینان از ترک منزل، با همکاری دختر جوانی که با وی در ارتباط بوده، اقدام به سرقت کرده‌اند. اموال مسروقه را به یک مالخر در خیابان شوش فروخته و پول نقد دریافت کرده‌اند.

متهمان برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار پلیس تهران قرار گرفتند و تحقیقات جهت دستگیری دیگر متهمان فراری پرونده ادامه دارد.

آخرین اخبار