کد خبر: ۲۴۳۰۱۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۹

چرا «ماجرای جنگ» جواد موگویی توقیف شد؟/ صداوسیما واقعیت جنگ ۱۲ روزه را سانسور می‌کند؟

صدا و سیما از پخش برنامه «ماجرای جنگ»؛ گفت‌وگوهای متفاوت جواد موگویی، پژوهشگر و مستندساز با مسئولان کشور درباره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه جلوگیری کرده است.

به گزارش اطلاعات آنلاین، پس از پخش قسمت اول این برنامه با حضور سردار احمد وحیدی، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران که بازتاب‌های مثبتی هم در فضای مجازی داشت، به ناگهان و در اقدامی عجیب اجازه پخش قسمت دوم که به گفت‌وگو با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه اختصاص داشت، داده نشد!
شنیده می‌شود بخش‌هایی ازاین مصاحبه مهم که ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه را روایت می‌کرد، ظاهراً به مذاق مدیران صدا وسیما خوش نیامده است. عراقچی در این گفت‌وگو درباره به تاخیر افتادن اجرای وعده صادق ۲ با روی کار آمدن دولت پزشکیان ناگفته‌هایی را مطرح کرده است.
این برنامه که در حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی تهیه شده بعد از حدود سه هفته تولید، پخش خود را با هماهنگی شبکه سه سیما آغاز کرده بود. پس از امتناع صدا و سیما از روی آنتن بردن قسمت دوم «ماجرای جنگ»، قراراست امشب مصاحبه با سید عباس عراقچی از رسانه تصویری «آن» پخش شود.
یکی از موضوعات مهم در فضای رسانه‌ای ایران، رویکرد محافظه‌کارانه صدا و سیما در مواجهه با برنامه‌هایی است که به بررسی مسائل حساس سیاسی و تاریخی می‌پردازند. توقف پخش برنامه جواد موگویی نمونه‌ای از این سیاست است که واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشته است.
جواد موگویی، مستندساز، نویسنده و پژوهشگر تاریخ معاصر ایران است که به‌ویژه در حوزه انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی فعالیت دارد. او متولد سال ۱۳۶۴ در چهارمحال و بختیاری است و از دهه ۸۰ وارد عرصه فیلم‌سازی شده است. کابوس در بیداری، نیمه‌شب ۲۴ آوریل، پرونده ناتمام، اسرار آیت و … از جمله مستندهای اوست.

آخرین اخبار