کد خبر: ۲۴۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷
وزیر آموزش و پرورش خبر داد:
وزیر آموزش و پرورش گفت: ما برنامه داریم تا پایان دولت یازدهم حداقل یک پژوهش‌سرا در هر منطقه آموزش و پرورش داشته باشیم.
علی اصغر فانی امروز در مراسم هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی گفت: ۷ هزار و ۳۷۸ طرح پژوهشی در حوزه دانش آموزی ارائه شد که از این تعداد هزار و سی و شش طرح به مرحله کشوری رسید و بعد از ارزیابی های مجدد، ۳۲ طرح در بخش دانش آموزی هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی برگزیده شدند.
 
وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: جشنواره جوان خوارزمی یک نهضت علمی برای تولید دانش و نوآوری در کشور است و پژوهشسراهای دانش آموزی نهادهایی به شمار می روند که بستر ساز این حرکت بزرگ علمی هستند.
 
وی با بیان اینکه امروز آموزش و پرورش با فعال سازی ۵۰۰ پژوهشسرای دانش آموزی در تلاش است در بین دانش آموزان مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم، روحیه پژوهشی را تقویت کند، گفت: ما برنامه داریم تا پایان دولت یازدهم حداقل یک پژوهشسرا در هر منطقه آموزش و پرورش داشته باشیم.
 
وی با تاکید بر اینکه امیدوار هستیم به این هدفمان دست یابیم، ادامه داد: از دولت یازدهم تاکنون ۲۰۰ پژوهشسرا به پژوهشسراهای قبلی اضافه شده و امیدواریم هدف هر منطقه آموزشی را با راه اندازی چنین پژوهش سراهایی محقق کنیم.
 
وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: لازم است بین پژوهشسراهای دانش آموزی و مراکز علمی، صنعتی و تولیدی، بیش از گذشته ارتباط برقرار شود و این پژوهشسراها بتوانند از توان علمی و صنعتی کشور در رشد و توسعه تحقیقات نیز بهره مند شوند.
 
فانی ادامه داد: همچنین ضروری است وزارت علوم و بنیاد ملی نخبگان بیش از گذشته نسبت به امر تقویت پژوهش به آموزش و پرورش کمک کنند.
 
وی اظهار داشت: اگر پژوهش و تحقیق در دوره های ابتدایی، متوسطه اول و دوم نفوذ و توسعه پیدا کند، می توانیم در مقاطع بالاتر شاهد نوآوری و خلاقیت بیشتری از این افراد باشیم.
 
وزیر آموزش و پرورش افزود: یقیناً معلم پژوهنده می تواند دانش آموز پرسشگر و پژوهشگر تربیت کند.
 
فانی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که مبنای کار آن از برنامه ششم و هفتم توسعه تا ایران ۱۴۰۴ است، گفت: در تلاش هستیم تا امر پژوهش و ارزشیابی را به عنوان یکی از اقلام سند تحول تقویت کنیم.

منبع: مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدارترین عناوین