در راستای همکاری دو جانبه انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اتاق اصناف ایران و به همت دفتر سیاستگذاری و تدوین راهبردهای سلامت اصناف غذایی ایران، نخستین کارگاه مهارت آموزی طرح « نشان عالی تغذیه سالم » با حضور اعضای اتحادیه قنادان روز دوشنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴ در سالن بو علیسینا انستیتو برگزار شد.
در ابتدای این رویداد رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به نقش بنیادین تغییر در جهان امروز ، بر ضرورت همسویی بخش پژوهش با نیازهای واقعی جامعه و بخشهای اجرایی تأکید کرد.
دکتر ناصر کلانتری، با بیان اینکه واحدهای صنفی حوزه غذایی، خوراکی و آشامیدنی اهمیت و نقشی دوگانه در «ایمنی غذایی» و «امنیت غذایی» خانوارها دارند، اظهار کرد: تعدد، تنوع و گستردگی واحدهای صنفی نسبت به صنایع بزرگ، جایگاه صنف را در تأمین سلامت تغذیه مردم برجسته کرده است. ازاینرو رسالت بخش پژوهشی کمک به تولید محصولات سلامت محور و در عین حال بازارپسند است، تا هم به بهبود، بقا و توسعه این کسبوکارها و هم به ارتقای سلامت جامعه یاری رساند.
در ادامه مراسم علی بهرهمند، رئیس اتحادیه قنادان تهران در این مراسم ضمن قدردانی از برگزاری این رویداد و حضور فعالانه اعضای اتحادیه، تأکید کرد : پویایی و ماندگاری صنف در دنیای متحول امروزی، بدون نوآوری و استفاده از دستاوردهای علمی، امکانپذیر نیست. این همکاری میان بخش علمی و صنفی؛ زمینهساز تحول و رشد پایدار، در کسبوکارهای قنادی خواهد بود.
این کارگاه با هدف، ارتقای دانش تخصصی، توسعه مهارتهای اجرایی در دو بخش علمی-کاربردی و مهارتی برگزار شد و اساتید حوزههای مختلف با ارائه آموزشهای تخصصی، به ارتقای دانش و مهارتهای کاربردی شرکتکنندگان پرداختند. از جمله موضوعات مطرحشده در این رویداد میتوان به محورهای زیر اشاره کرد:
در انتهای مراسم، پرسش و پاسخ میان متخصصان تغذیه و واحدهای صنفی برگزار شد و شرکتکنندگان از آزمایشگاههای تخصصی و پایلوت پخت نان کامل در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران بازدید کردند.