کد خبر: ۲۴۴۱۳۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶

نخستین کارگاه مهارت‌ آموزی طرح “نشان عالی تغذیه سالم” برگزار شد

در راستای همکاری دو جانبه انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور  با اتاق اصناف ایران و به همت دفتر سیاست‌گذاری و تدوین راهبردهای سلامت اصناف غذایی ایران، نخستین کارگاه مهارت‌ آموزی طرح « نشان عالی تغذیه سالم » با حضور اعضای اتحادیه قنادان  روز دوشنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴ در سالن بو علی‌سینا انستیتو برگزار شد.

نخستین کارگاه مهارت‌ آموزی طرح “نشان عالی تغذیه سالم” برگزار شد

در راستای همکاری دو جانبه انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور  با اتاق اصناف ایران و به همت دفتر سیاست‌گذاری و تدوین راهبردهای سلامت اصناف غذایی ایران، نخستین کارگاه مهارت‌ آموزی طرح « نشان عالی تغذیه سالم » با حضور اعضای اتحادیه قنادان  روز دوشنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴ در سالن بو علی‌سینا انستیتو برگزار شد.

در ابتدای این رویداد رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به نقش بنیادین تغییر در جهان امروز ، بر ضرورت همسویی بخش پژوهش با نیازهای واقعی جامعه و بخش‌های اجرایی تأکید کرد.

  • اصناف می توانند با انتخاب مواد اولیه، الگوی مصرف را سمت و سو دهند و موجب افزایش یا کاهش بیماری شوند.

دکتر ناصر کلانتری، با بیان اینکه واحدهای صنفی حوزه غذایی، خوراکی و آشامیدنی اهمیت و نقشی دوگانه در «ایمنی غذایی» و «امنیت غذایی» خانوارها دارند، اظهار کرد: تعدد، تنوع و گستردگی واحدهای صنفی نسبت به صنایع بزرگ، جایگاه صنف را در تأمین سلامت تغذیه مردم برجسته کرده است. ازاین‌رو رسالت بخش پژوهشی کمک به تولید محصولات سلامت‌ محور و در عین حال بازارپسند است، تا هم به بهبود، بقا و توسعه این کسب‌وکارها و هم به ارتقای سلامت جامعه یاری رساند.

نخستین کارگاه مهارت‌ آموزی طرح “نشان عالی تغذیه سالم” برگزار شد

در ادامه مراسم علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه قنادان تهران در این مراسم ضمن قدردانی از برگزاری این رویداد و حضور فعالانه اعضای اتحادیه، تأکید کرد : پویایی و ماندگاری صنف در دنیای متحول امروزی، بدون نوآوری و استفاده از دستاوردهای علمی، امکان‌پذیر نیست. این همکاری میان بخش علمی و صنفی؛ زمینه‌ساز تحول و رشد پایدار، در کسب‌وکارهای قنادی خواهد بود.

این کارگاه با هدف، ارتقای دانش تخصصی، توسعه مهارت‌های اجرایی در دو بخش علمی-کاربردی و مهارتی برگزار شد و اساتید حوزه‌های مختلف با ارائه آموزش‌های تخصصی، به ارتقای دانش و مهارت‌های کاربردی شرکت‌کنندگان پرداختند. از جمله موضوعات مطرح‌شده در این رویداد می‌توان به محورهای زیر اشاره کرد:

  • بررسی آلاینده‌ها و راهکارهای رفع اثرات میکروبی مواد غذایی
  • رشد و توسعه هوشمند کسب‌وکارهای خرد در دوران رکود
  • رنگ‌های شیمیایی و اسانس‌ها در صنعت غذا
  • حساب و کتاب هوشمند ؛ شناسایی اشتباهات پرهزینه و راهکارهای رفع آن برای بهبود و نگهداشت کسب و کارهای کوچک
  • از طعم تا تندرستی ؛ نقش مواد اولیه سالم در تولید محصولات سلامت‌محور

در انتهای مراسم، پرسش و پاسخ میان متخصصان تغذیه و واحدهای صنفی برگزار شد و شرکت‌کنندگان از آزمایشگاه‌های تخصصی و پایلوت پخت نان کامل در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران بازدید کردند.

نخستین کارگاه مهارت‌ آموزی طرح “نشان عالی تغذیه سالم” برگزار شد

آخرین اخبار