کد خبر: ۲۴۴۱۷۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲

«پژمان جمشیدی در فیلم جدید شایان سجادی؟ پروژه‌ای کوتاه که همه چیزش با گذشته فرق دارد!»

رپورتاژ آگهی

در حالی‌که شایان سجادی، کارگردان و مدیر تولید جوان سینمای ایران، چندی پیش اعلام کرده بود که فیلم کوتاه جدیدش در سکوت خبری مطلق ساخته خواهد شد، حالا منبعی آگاه در گفت‌وگو با انصاف‌نیوز از احتمال حضور پژمان جمشیدی به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی این پروژه خبر داده است.

این منبع که نخواست نامش فاش شود، مدعی است مذاکرات اولیه با جمشیدی انجام شده و حضور او در پروژه تقریباً قطعی است؛ هرچند تاکنون هیچ‌یک از طرفین به‌صورت رسمی این خبر را تأیید نکرده‌اند.

فضای پرابهام پروژه و سیاست سکوت خبری از سوی شایان سجادی، باعث شده تا نگاه‌ها به سمت این فیلم کوتاه تازه‌اش معطوف شود. گفته می‌شود این اثر از نظر داستانی، فضاسازی و ساختار تکنیکال تفاوت چشمگیری با آثار پیشین او دارد.

سجادی که پیش‌تر با فیلم‌های کوتاه «گل در وقت اضافه»، «نابودی روان»، «کفش» و «قاصدک» تجربه‌هایی در ژانرهای اجتماعی و روان‌شناختی به ثبت رسانده بود، این‌بار ظاهراً به سراغ روایتی متفاوت‌تر و پیچیده‌تر رفته است. برخی منابع نزدیک به پروژه گفته‌اند که فیلم جدید او به شکل تجربه‌گرایانه ساخته می‌شود و تمرکز ویژه‌ای بر روایت غیرخطی، میزانسن‌های مینیمال و استفاده از ریتم دراماتیک تصویری دارد.

تحلیل‌گران سینما بر این باورند که سکوت رسانه‌ای شایان سجادی، نه نشانه پنهان‌کاری بلکه بخشی از استراتژی تبلیغاتی هوشمندانه‌اش است؛ روشی که در سینمای مستقل جهانی برای ایجاد کنجکاوی و جلب توجه مخاطب پیش از انتشار رسمی اثر استفاده می‌شود.

به گفته‌ی منابع غیررسمی، مراحل پیش‌تولید این فیلم کوتاه احتمالا آغاز شده و قرار است در یکی از مناطق مرکزی تهران کلید بخورد. با این حال، عنوان رسمی، فیلمنامه و تیم نهایی تولید همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار