کد خبر: ۲۴۴۳۱۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹

پزشکیان: شرایط فعالیت برای صادرکنندگان تسهیل شود

رئیس جمهور گفت: دولت وظیفه خود می‌داند تا شرایط را برای صادرکنندگان تسهیل کند. دیپلماسی اقتصادی با همسایگان ایران فرصت خوب برای صادرات و سرمایه‌گذاری ایجاد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در نشست با اعضای اتاق بازرگانی ایران گفت: هدف غربی‌ها از فعال‌سازی اسنپ‌بک، محدود کردن فروش نفت ایران است. با داشتن منابع عظیم انرژی، پیشرفت کشور باید شتابان باشد. شرایط فعالیت برای صادرکنندگان تسهیل شود. رشد صادرات در کشور نشان از عدم وابستگی به نفت و رشد اشتغال است. دولت چهاردهم آمادگی کامل دارد تا مشکلات صادرکنندگان را حل‌وفصل و بستر مناسبی را برای رشد صادرات ایجاد کند.

پزشکیان گفت: دولت وظیفه خود می‌داند تا شرایط را برای صادرکنندگان تسهیل کند. دیپلماسی اقتصادی با همسایگان ایران فرصت خوب برای صادرات و سرمایه‌گذاری ایجاد کرده است. صادرکنندگان تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا رشد صادرات افزایش پیدا کند. تمام دغدغه دولت تأمین معیشت مردم است. همه دست در دست یکدیگر بگذاریم تا مشکلات مردم حل شود.

رئیس‌جمهور افزود: تمام تلاش سران قوا، تسهیل روند کاری صادرکنندگان و تجار است. صادرکنندگان در انتخاب کالای صادراتی خود دقت لازم را داشته باشند که از کیفیت مناسبی برخوردار باشد. کیفیت نامناسب برای کالا‌های صادراتی از سوی صادرکنندگان سبب می‌شود تا اعتماد همسایگان از بین برود. محصول ایرانی را با بهترین کیفیت به همسایگان عرضه کنید.

منبع: مهر

آخرین اخبار