کد خبر: ۲۴۴۸۷۴
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵

پاناکوتای انار؛ دسر مخملی یلدایی برای سفره های مهمونی پاییزی

امروز رسیدیم به روز چهارم مسیر خوشمزه‌مون تا شب یلدا و می‌خوایم یکی از شیک‌ترین و مهمون‌پسندترین دسرها رو به سفره‌هامون اضافه کنیم.

همشهری آنلاین- خدیجه نوروزی: تو این روزهای خنک پاییزی که حال و هوای یلدا کم‌کم تو خونه‌ها می‌پیچه، داشتن یه دسر قرمز و شفاف که با حال‌وهوای انار و یلدا گره خورده، حسابی دل مهمونا رو می‌بره. پاناکوتای انار از اون دسرهای ایتالیاییه که با ذوق و سلیقه‌ ایرانی‌ها خیلی جور درمیاد و دقیقا برای همین انتخابش کردیم. هم خوشگل میشه، هم سبک و لطیفه، هم کنار بقیه خوردنی‌های یلدایی یه جلوه عاشقانه و زمستونی به سفره میده.

بیشتر بخوانید:

مرغ پرتقالی گیلانی؛ خوراک گرمِ شب‌های نارنجی

این دسر دقیقا همون چیزیه که سفره یلدای امسال رو از بقیه سال‌ها متفاوت می‌کنه. این دسر ریشه‌اش برمی‌گرده به ایتالیا. یه دسر خامه‌ای، خنک و لطیف که قراره با طعم ملس و زیبایی انار، یه نسخه یلدایی و ایرانی‌پسند درستش کنیم.

پاناکوتای انار؛ دسر مخملی یلدایی برای سفره های مهمونی پاییزی

مواد لازم برای پاناکوتای انار

برای لایه خامه‌ای

خامه صبحانه ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
شکر ۱.۳ لیوان
وانیل کمی
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد ۳ قاشق غذاخوری

برای لایه اناری

آب انار طبیعی ۲لیوان
شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه)
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
آب سرد ۳ قاشق غذاخوری
دانه‌های انار برای تزیین

طرز تهیه

مرحله اول

اول از همه باید ژلاتین رو «خیس» یا همون «بلوم» کنید تا موقع اضافه شدن به خامه، گلوله نشه و کامل حل بشه.

برای این کار یک ظرف کوچک بردارید و پودر ژلاتین رو روی سطح آب سرد پاش کنید.

حواستون باشه نریزید داخل آب، باید روی آب پاشیده بشه تا همه ذراتش خیس بخورن و یک‌دست پف کنند.

نسبت درستش اینه که برای هر قاشق ژلاتین حدود ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری آب سرد لازم داریم.

بعد که پودر ژلاتین رو آروم آروم روی آب ریختید، چند دقیقه صبر کنید تا آب رو جذب کنه و حالت اسفنجی پیدا کنه.

این مرحله باعث میشه ژلاتین وقتی روی بخار یا حرارت غیرمستقیم گرم شد، شفاف بشه و هیچ تیکه‌تیکه‌ای داخل پاناکوتا دیده نشه.

بعد روی بخار کتری آروم حلش کنید.

مرحله دوم

تو یه قابلمه کوچیک شیر، خامه و شکر رو با حرارت ملایم گرم کنید.

نذارید بجوشه.

وقتی شکر حل شد، ژلاتین حل‌شده و کمی وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.

کنار بذارید تا کمی خنک بشه.

مرحله سوم

مایع خامه‌ای رو داخل لیوان‌های سرو بریزید و حداقل یک ساعت تو یخچال قرار بدید تا ببنده.

مرحله چهارم

برای لایه انار ژلاتین رو مثل قبل روی آب سرد بریزید و بعد روی بخار کتری حل کنید.

آب انار و شکر رو کمی گرم کنید تا شکر حل بشه

ژلاتین رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید ولرم بشه.

مرحله پنجم

وقتی لایه خامه‌ای کاملا بست، لایه اناری رو آروم روش بریزید.

دوباره بفرستید تو یخچال تا کاملا ببنده.

می تونید دونه های انار هم توش بریزید.

مرحله ششم

برای سرو از دونه‌های انار تازه و حتی برگ نعناع استفاده کنید که ظاهرش مجلسی‌تر بشه.

پاناکوتای انار؛ دسر مخملی یلدایی برای سفره های مهمونی پاییزی

انتخابی جذاب

این دسر علاوه بر اینکه طعم فوق‌العاده‌ای داره، روی سفره یلدا یه جور جذابیت بصری ایجاد می‌کنه.

انگار یه تیکه از رنگ‌های اصلی یلدا رو داخل لیوان جمع کردید.

چون قرمزی انار همیشه نماد شادی، عشق و گرما تو دل شب طولانیه.

به همین خاطر، پاناکوتای انار انتخابی کاملا یلدایی و مناسب برای شب چهارم چله‌نامه‌مونه.

اگر دنبال این بودید که امسال میز یلداتون متفاوت‌تر از همیشه باشه، این دسر یکی از بهترین انتخاب‌هاست.

هم راحت درست میشه، هم سبک و خوش‌خوراکه، هم با هر نوع تم یلدایی هم‌خوانی داره.

آخرین اخبار