طرفداری | چهار روز قبل بود که با عبور لیونل مسی از رکورد فرانس پوشکاش، او در صدر فهرست بازیکنانی با بیشترین پاس گل در تاریخ فوتبال قرار گرفت. فوق ستاره آرژانتینی تا به این لحظه 405 پاس گل در دوران حرفهای خود ثبت کرده و جایگاه دستنیافتنی پوشکاش را پس از سالهای طولانی، به تسخیر خود درآورده است.
این درحالی است که مسی 896 گل نیز در تمام این سالها ثبت کرده و از این حیث، تنها کریستیانو رونالدو را بالاتر از خود میبیند. با وجود ثبت این اعداد باورنکردنی، مسی در گفتوگو با ESPN از عدم علاقهاش به آمار و ارقام خبر داد و در اینباره، گفت:
امروزه مردم خیلی روی آمار و ارقام تمرکز میکنند، ولی من شخصاً آمار را زیاد دوست ندارم. من اینگونه فکر نمیکنم که حتماً باید پاس گل بدهم یا گل بزنم تا به یک رکورد ویژه برسم، یا از فلان بازیکن یا بهمان بازیکن جلو بیفتم. من فوتبال را زندگی میکنم و از آن لذت میبرم. دوست دارم تعیینکننده باشم و خیلی در جریان مسابقه حضور داشته باشم، اما برای رکوردشکنی و آمار بازی نمیکنم و هیچوقت برایم مهم نبوده. این اتفاقها (رکوردها، گلها، پاس گلها) بهطور طبیعی و خودبهخود رخ دادند؛ نه اینکه در ذهنم حساب و کتاب کنم که «باید امروز یک پاس گل بدهم یا گل بزنم تا رکورد بشکنم یا از کسی بالاتر بروم». چیزها فقط چون قرار بود اتفاق بیفتند، اتفاق افتادند.