«امیرعباس سلطانی» یکشنبه درباره آخرین نشست کمیسیون انرژی مجلس افزود: نمایندگان عضو کمیسیون مخالفت صریح خود را با انحلال وزارت نیرو و ادغام بخش های آب و برق آن در سازمان حفاظت محیط زیست و وزارتخانه های نفت و جهاد کشاورزی اعلام کردند.
به گفته او، پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی فاقد جنبه های کارشناسی بود و پیامدهای آن را در نظر نگرفته بود.
سلطانی افزود: تحقق این پیشنهاد می توانست به مشکل های زیادی در بخش های خدمات رسان و کاملا فنی و تخصصی آب و برق و تداوم ارائه خدمت به آحاد جامعه منجر شود.
به گفته این نماینده مجلس، پیرو نشست کمیسیون انرژی مقرر شد نامه ای خطاب به دولت تهیه و در آن با پیشنهاد رسیده، مخالفت شود.
وی تصریح کرد: شرکت های زیرمجموعه وزارت نیرو، شرکت هایی کاملا فنی و مهندسی اند که به طور ویژه با مقوله سلامت مردم در ارتباطند.
نماینده بروجن در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز وزارت جهاد کشاورزی حتی در اجرای وظیفه های اولیه خود مشکل دارد و قادر به انجام کامل ماموریت های محول شده نیست. در چنین شرایطی ادغام بخش آب وزارت نیرو در سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری مشکلی به مسائل موجود می افزود.
وی گفت: باید از تجربه تشکیل وزارتخانه های ورزش و جوانان و صنعت، معدن و تجارت که امروز ما را از پرداختن به برخی مسائل اصلی و اساسی جامعه بازداشته است، درس بگیریم و اشتباه دیگری مرتکب نشویم.
پیش از این گفته شده بود به موجب پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی به دولت در لایحه برنامه ششم توسعه، به منظور ایجاد هماهنگی، انسجام بخشی و ارتقای بهره وری انرژی و نیز مدیریت جامع، هماهنگ و نظام مند منابع حیاتی (مانند هوا، آب، خاک و تنوع زیستی) تا پایان سال نخست اجرای برنامه، «وزارت انرژی» از محل تفکیک ماموریت ها، وظیفه ها، موسسه ها و شرکت های مرتبط با بخش انرژی از وزارت نیرو و همچنین ادغام با وزارت نفت شکل گیرد.
همچنین پیشنهاد شده بود سازمان «حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و آب» با تجمیع ماموریت ها، سازمان ها و شرکت های وابسته به وزارت نیرو در حوزه امور آب، سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری از وزارت جهاد کشاورزی و سازمان محیط زیست، تشکیل و زیر نظر رئیس جمهوری اداره شود.
دوم دی ماه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی اعلام کرد برنامه ششم توسعه از سوی دولت یازدهم آماده شده است و دو هفته دیگر به مجلس می رود.
منبع: ایرنا