کد خبر: ۲۵۶۹۸
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۸
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت:در یک ماه گذشته با تصویب هیات دولت حدود 500 میلیارد تومان از اعتبارات صندوق توسعه ملی به منظور تامین آب مجتمع های روستایی اختصاص یافت تا از طریق بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل پرداخت شود.
 حمیدرضا جانباز در حاشیه پانزدهمین همایش مدیران ارشد وزارت نیرو، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب کشور در خصوص واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی، در حال حاضر بیش از 100 پروژه واگذار شده است، اظهار کرد: میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی در این پروژه‌ها بیش از 4 هزار و 400 میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه این رقم از مجموع اعتبارات عمرانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بیشتر است گفت:سرعت اجرای پروژه‌ها و کیفیت کار را از ویژگی‌های این پروژه‌ها است که این موارد باعث خواهد شد تا خدمات مناسب تری را به مشتر کان ارائه دهیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در خصوص نقش هیات‌های خارجی در سرمایه‌گذاری در بخش آب کشور اظهار کرد: در سال‌های گذشته در صنعت آب و برق کشور با خودکفایی مواجه بوده‌ایم که در بخش طرح‌های آب کشور، بیش از 97 درصد بر تولیدات داخل و صنعتگران و مشاوران داخلی متکی هستیم.

به گفته جانباز در بخش فاضلاب نیز در حدود 70 درصد از تجهیزات و تولیدات داخلی استفاده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه با توجه به شرایط تحریم در سال‌های گذشته، اصلی‌ترین مشکل کشور تامین سرمایه است، گفت: در ملاقات با شرکت‌های خارجی بر موضوع سرمایه‌گذاری و فاینانس تاکید داریم و یکی از شروط ما، مشارکت شرکت‌های خارجی با شرکت‌های بخش خصوصی داخلی است و مدیریت پروژه‌ها نیز بایستی به عهده شرکت‌های ایرانی باشد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور موضوع انتقال تکنولوژی را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: ما باید از تکنولوژی و علم روز و تجربه شرکت‌های معتبر جهانی بهره ببریم.

جانباز در خصوص آمادگی شرکت آبفای کشور در مواجه با پیک مصرف تابستان سال آینده گفت: از هم اکنون برنامه‌ریزی‌های مناسب برای هر شرکت و هر استان درحال انجام است که تا اواسط بهمن مدون خواهد شد.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تلاش خواهیم کرد تا درزمینه آب شرب، مردم کشورمان در تابستان سال آینده با مشکل جدی روبرو نباشند و با تکمیل مجتمع‌های آب روستایی تلاش می‌کنیم در سال آبی جاری به نحو مطلوب‌تری آب روستایی نیز تامین شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به مشخص شدن سناریوهای آبفای کشور تا اواسط بهمن ماه جاری گفت: با توافق ایجاد شده، بانک‌های سپه و پارسیان، فاینانس ورق و لوله‌های موردنیاز طرح‌های آبرسانی را انجام خواهند داد.

جانباز ادامه داد: دولت اجازه داد تا از محل فروش اوراق مشارکت، مبلغ 1000 میلیارد تومان به طرح‌های آبرسانی کمک شد تا در برنامه‌های میان مدت، مشکلات آب‌رسانی و آب شرب کشور حل شود.

وی تاکید کرد: کماکان به همیاری و همکاری مردم در مدیریت مصرف آب نیازمند هستیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با تاکید بر اینکه علاوه بر مدیریت تامین، مدیریت توزیع آب است نیز حائز اهمیت است ادامه داد: مشغول مذاکره با شرکت‌های معتبر جهانی هستیم تا ضمن ارائه سامانه مدیریت هوشمند در تعدیل فشار شبکه، زون بندی و تفکیک فشاری مناطق را در دستور کار داشته باشیم .

به گفته جانباز باید میزان ورودی و خروجی شبکه‌ها مانیتور شود که پایلوت‌هایی برای این موضوع در تهران و سایر استان‌ها در نظر گرفته شده است تا در بالاترین سطح تکنولوژی جهانی، بتوانیم این سامانه را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در زمینه تله‌متری و تله کنترل در کشور انجام شده است، گفت: مراکز استان ها مجهز به سامانه های تله متری و پایش هستند و ابتدای سال آینده نیزمرکز پایش و نظارت کشور که اطلاعات مراکز استان را در گام اول ذخیره می کند در تهران راه اندازی خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدارترین عناوین