کد خبر: ۲۶۱۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸
قائم مقام وزیر نیرو اعلام کرد

برگزاری تنها ۱۱ جلسه برای پایان دادن به مشکلات آبی کشور

قائم مقام وزیر نیرو با بیان اینکه در 90 سال اخیر 11 مرتبه برای پایان دادن به مشکلات آبی کشور جلسه تشکیل شده که 5 مورد آن هم به مجلس رفته است، گفت: در آینده مصرف آب بیشتر خواهد شد.
ستار محمودی با اشاره به اینکه در آینده مصرف آب بیشتر خواهد شد گفت: در 90 سال اخیر 11 مرتبه برای پایان دادن به مشکلات آبی کشورجلسه تشکیل شده که 5 مورد آن هم به مجلس رفته است.

وی افزود:اما درسال 1369 با تاسیس شرکت‌های آب و فاضلاب، انقلابی در سازماندهی آب و فاضلاب به‌وجود آمد که حاصل آن به زیر پوشش رفتن 99.7 درصد جمعیت شهری ایران از خدمات آب شرب است.

*در آینده مصرف آب بیشتر خواهد شد

محمودی با نگاه به افق 25 ساله صنعت آب وفاضلاب کشور اظهار داشت: در آینده مصرف آب بیشتر خواهد شد، زیرا میزان مصارف شرب و بهداشتی افزایش یافته و میزان مشارکت و ساختار شرکت‌های آبفا هم تغییر خواهد کرد، به همین دلیل سامانه‌های تله‌متری هم یکی از ابزارهای خدمات رسان به مردم است که ما را به سمت رفاه و سلامت و بهداشت و طول عمر مردم هدایت می کند.

وی تاکید کرد: در آینده ابزارهای دیجیتالی جدید جای ابزارهای مکانیکی امروزی را می‌گیرند و اگر سامانه‌های تله متری از ایمنی بالایی برخوردار نباشند، به راحتی مورد حمله پیام‌های اشتباه قرار می گیرند.

قائم‌مقام وزیر نیرو گفت: در نقشه راه وزارت نیرو، استان البرز جزو کلان‌شهرهای بزرگ و مهم و حساس است و این استان از لحاظ اهمیت به اندازه تهران است.

وی افزود: در هر مرکز استان باید مراکز پایش و آسایش آب وجود داشته باشد تا قبل و بعد از استقرار این مراکز، میزان آنها و آثارش بر رضایت مردم ارزیابی و سنجیده شود.