علی اصغر عمیدیان، ظرفیت پهنای باند کشور را در حال حاضر 4 ترابایت دانست که ظرفیت بسیار مطلوبی در کشور به حساب میآید و بخش خصوصی باید از این ظرفیت و سرمایهگذاری که دولت انجام داده به خوبی استفاده کند.
وی افزود: از ابتدای به روی کار آمدن دولت جدید یکی از تصمیمات آن بود که انحصار نسل سوم شکسته شود و مجوز نسل سوم به بالا برای اپراتورها صادر شود که این مساله به وقوع پیوست تا اپراتورها بتوانند با یکدیگر رقابت کنند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور ادامه داد: طی پروانهها و مجوزهایی که برای اپراتورهای مختلف صادر شده است، شهرها و استانهای کشور باید به اینترنت نسل چهارم مجهز شوند زیرا بستر برای این مساله بخوبی در تمام استانها مهیا شده است و ظرفیت مطلوبی در این بخش وجود دارد.
عمیدیان تصریح کرد: زمینههای مختلفی مانند موبایل، شبکه داخلی، شبکه دسترسی و فیکسها باید در کشور مهیا شوند و با یکدیگر یکپارچه گردند تا به خوبی بستر را برای اجرای طرح دولت الکترونیک فراهم کنند و با هماهنگیهایی که در زمینههای مختلف انجام شده است امیدواریم بتوانیم این طرح را به خوبی در کشور اجرایی و به کاهش هزینههای دولت کمک کنیم.
وی همچنین عنوان کرد: 25 هزار روستا در کشور باید به خدمات اینترنت پرسرعت مجهز شوند که در دهه فجر امسال حدود 17 هزار روستا به خدمات اینترنت پرسرعت مجهز شدند و همچنین امیدواریم در 27 فروردین ماه سال آینده تمام 25 هزار روستا کشور به خدمات اینترنت پرسرعت دست پیدا کنند و زیرساخت اینترنت پرسرعت به آن روستاها برده شود.
عمیدیان که روز گذشته در نشست کارگروه توسعه دولت الکترونیک سخن میگفت ادامه داد: زیرساخت اینترنت پرسرعت در روستاها به تنهایی هیچ فایدهای ندارد بلکه باید خدماتی در این بستههای اینترنت پرسرعت در روستاها ارائه شود تا به ایجاد اشتغال و رونق چرخه اقتصادی روستاها کمک کند.