کد خبر: ۲۹۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷
نعمت‌زاده خبر داد:
وزیر صنعت از برنامه وزارتخانه متبوعش برای احیای واحدهای واگذار شده صنعت نساجی به بخش دولتی خبر داد و گفت: نوسازی این واحدها در دستور کار قرار دارد.
 محمدرضا نعمت‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌ وزارت صنعت معدن و تجارت برای نوسازی واحدهای صنعت نساجی و پوشاک گفت: در سال‌های گذشته برخی از واحدهای نساجی دچار مشکل شده‌اند، چرا که این تصور وجود داشت که نساجی یک صنعت قدیمی است و به همین دلیل به این بخش توجه مناسبی نشد.

وی افزود: اکنون صنعت نساجی به رکود کشیده شده و میزان واردات نیز افزایش یافته است.

نعمت زاده با تأکید بر ضرورت حمایت نظام بانکی از صنعت نساجی، تصریح کرد: صنعت نساجی یک صنعت اقتصادی است و اگر درست مدیریت شود، از قدرت اقتصادی و رقابت‌پذیری بالایی برخوردار خواهد بود.

وزیر صنعت معدن و تجارت اظهار داشت: امیدواریم واحدهای نساجی که در سال‌های گذشته به سازمان‌های دولتی واگذار و دچار مشکلاتی شده‌اند، احیا شوند. در این‌باره می‌توان به نساجی قائم‌شهر با بیش از ۸۰ سال سابقه اشاره کرد که باید نوسازی شود.

نعمت‌زاده تصریح کرد: نساجی مازندران از جمله این واحدها است که برای رفع مشکلات این بخش‌ها برنامه‌ریزی ویژه‌ای شده است.

وی ادامه داد: صنعت نساجی باید به روزرسانی شده و از تکنولوژی روز برخوردار شود تا طرح‌های مورد علاقه مردم در این بخش به تولید برسند.

وزیر صنعت معدن و تجارت تصریح کرد: بخشی از طرح نوسازی صنایع نساجی در گذشته اجرایی شده و بخشی از آن نیمه‌تمام است که در حال پیگیری این موضوع هستیم.

نعمت‌زاده با اشاره به واردات غیررسمی پتو به کشور بیان کرد: میزان این واردات در مبادی مختلف از جمله مناطق آزاد، ‌مرزها و ته‌لنجی بیش از تولید داخل است. محصولات وارداتی بدون پرداخت مالیات به کشور وارد می‌شوند که صنعت داخل قدرت رقابت با آنها را ندارد.

به گفته وی، در حال حاضر بیش از ۴۰ واحد تولیدی در صنعت پتو در کشور وجود دارد و در این بخش انحصاری وجود ندارد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
پرطرفدارترین عناوین