کد خبر: ۳۰۴۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۸

تماس تلفنی روحانی با روسای جمهور آذربایجان و ارمنستان

دکتر حسن روحانی رییس جمهوری در تماس تلفنی با روسای جمهور آذربایجان و ارمنستان ، با اشاره به توانایی های ایران در حل مناقشات، بر حل مسالمت آمیز اختلافات این دو کشور تاکید کرد.
دکتر روحانی عصر امروز -چهارشنبه- در حساب توییتری خود نوشت: 'هم اکنون در تماس تلفنی با روسای جمهور آذربایجان و ارمنستان، با اشاره به توانایی های ایران در حل مناقشات، بر حل مسالمت آمیز اختلافات تاکید شد.'
به گزارش منابع خبری، از اوخر هفته گذشته درگیری بین نیروهای نظامی آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره باغ، تعدادی کشته و مجروح بر جای گذاشته است و به رغم اعلام آتش بس امروز، خبرهایی مبنی بر ادامه درگیری ها منتشر شده است.
اختلاف باکو و ایروان بر سر منطقه قره باغ ، به درگیری های نظامی گسترده از سال 1988 تا 1994 انجامید که نهایتا در این سال بین دو کشور آتش بس برقرار شد.
منطقه خودمختار قره باغ که اکثریت ساکنان آن را ارامنه تشکیل می دهند، بخشی از جمهوری آذربایجان بوده که ارامنه آن را از سال 1994 به اشغال خود درآوردند.