به گزارش روز شنبه تجارت آنلاین ، بانك مركزي اعلام كرد قيمت گروه لبنيات 0.4 درصد،
برنج 2درصد، حبوب 0.1 درصد، ميوههاي تازه 18.4 درصد، سبزيهاي تازه 17.7
درصد، قند و شكر 0.6 درصد و چاي يك درصد در هفته منتهي به 20 فروردين ماه
افزايش داشته ، اما در همين حال قيمت تخم مرغ 8.5 درصد، گوشت مرغ 17.3 درصد
و روغن نباتي 0.2 درصد كاهش يافته است. در همين حال بهاي گوشت قرمز تغييري
نكرد.
**لبنيات و تخممرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنيات
بهاي ماست پاستوريزه معادل 1.3 درصد نسبت به هفته مشابه سال قبل افزايش
داشت. قيمت ساير اقلام اين گروه بدون تغيير بود و بهاي تخممرغ معادل 8.5
درصد كاهش يافت و شانهاي 75 هزار الي 100 هزار ريال فروش ميرفت.
** برنج و حبوب
در
اين هفته در گروه برنج، قيمت برنج وارداتي غيرتايلندي ثابت بود. بهاي برنج
داخله درجه يك معادل 0.3 درصد بالا رفت و قيمت برنج داخله درجه دو 0.1
درصد كاهش داشت. در گروه حبوب بهاي نخود معادل 0.2 درصد و لوبيا قرمز 0.7
درصد افزايش ِيافت و قيمت ساير اقلام اين گروه بدون تغيير بود.
** ميوهها و سبزيهاي تازه
در
هفته مورد بررسي، در ميادين زير نظر شهرداري نارنگي و كدو سبز عرضه كمي
داشت. ساير اقلام ميوه و سبزي تازه كه تعدادي از آنها از نظر كيفي در
مقايسه با ساير ميوه فروشيها متفاوت بود، به نرخ مصوب سازمان ميادين ميوه
و ترهبار عرضه ميشد. ميوه فروشيهاي سطح شهر اقلام ميوه و سبزي تازه را
عرضه ميكردند كه در گروه ميوههاي تازه بهاي اقلام اين گروه بين 0.5 درصد
تا 44.1 درصد افزايش داشت. در گروه سبزيهاي تازه قيمت پياز معادل 31.1
درصد و سبزيهاي برگي 2.9درصد كاهش و بهاي ساير اقلام اين گروه بين 0.9
درصد تا 44.7 درصد افزايش يافت.
** گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قيمت گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد افزايش و بهاي گوشت تازه گاو و گوساله 0.2 درصد و گوشت مرغ 17.3 درصد كاهش داشت.
** قند، شكر، چاي و روغننباتي
در
اين هفته قيمت روغن مايع ثابت بود. بهاي قند معادل 0.2 درصد، شكر 1.2 درصد
و چاي خارجي يك درصد افزايش و قيمت روغن نباتي جامد 0.5 درصد كاهش يافت.
** تغييرات يك ساله
بر
اساس محاسبات بانك مركزي بهاي لبنيات 0.7 درصد، برنج 16.6 درصد، حبوب 31.9
درصد، سبزي هاي تازه 27.5 درصد، گوشت قرمز 7.2 درصد، قندو شكر 18 درصد و
چاي 14.8 درصد در هفته منتهي به 20 فروردين ماه 95 نسبت به مدت مشابه سال
قبل افزايش و قيمت تخم مرغ 2.9 درصد، ميوه هاي تازه 8.9 درصد، گوشت مرغ
24.2 درصد و روغن نباتي 0.1 درصد كاهش داشته است.