کد خبر: ۳۰۹۴۷
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۲

مذاكره با شركت هاي روسي، چيني و كره اي براي همكاري هاي فرودگاهي

مديرعامل شركت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران از امضاي چند موافقت نامه همكاري فرودگاهي با شركت‌هاي اروپايي و آسيايي خبر داد و گفت: با شركت هاي روسي، چيني و كره اي نيز براي همكاري هاي فرودگاهي مذاكراتي انجام شده است.
رحمت الله مه آبادي اظهار داشت: تاكنون سه موافقتنامه با شركت‌هاي فرانسوي براي توسعه فرودگاه‌هاي امام خميني(ره)، اصفهان و مشهد و دو موافقتنامه با شركت‌هاي ايتاليايي براي توسعه فرودگاه‌هاي تهران و تبريز امضا شده است كه با اجراي آنها تحولي بزرگ در فرودگاه هاي كشور ايجاد مي شود.
وي با اعلام اينكه مذاكره با شركت‌هاي خارجي براي توسعه فرودگاه‌هاي بوشهر و اهواز نيز در حال انجام است، افزود: تعدادي از اين توافقنامه‌ها به قرارداد اصلي تبديل خواهد شد كه اين كار سرعت توسعه فرودگاه‌ها را افزايش خواهد داد.
مه آبادي به بازسازي باند 29 راست فرودگاه مهرآباد تهران با مشاوره طرف‌هاي خارجي اشاره كرد و از همكاران فرودگاهي خواست براي توسعه فرودگاه‌ها و استفاده از تجربيات ديگران، با دانشگاه‌ها و مراكز علمي و سازمان‌هاي پژوهشي غيردولتي ارتباط عميق داشته باشند.
مديرعامل شركت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران در ادامه ميزان جذب اعتبارات در حوزه ساختماني فرودگاه‌ها را بالغ بر 2 هزار و 900 ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: در اين زمينه با افزايش 127درصدي و در زمينه پروژه‌هاي نگهداري با رشد 30 درصدي روبرو بوده ايم.
شركت فرودگاه ها و ناوبري هوايي ايران هم اكنون 52 فرودگاه را در سطح كشور تحت پوشش دارد كه در بسياري از اين فرودگاه ها پروازهاي داخلي و تعدادي از اين فرودگاه ها پروازهاي بين المللي انجام مي شود.