کد خبر: ۳۳۴۲۰
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۳
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: در سه ماهه نخست امسال به ارزش 505 میلیون دلار خوراک دام و طیور وارد کشور شد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: در سه ماهه نخست امسال به ارزش 505 میلیون دلار خوراک دام و طیور وارد کشور شد. مجید موافق قدیری در گفت و گو با ایرنا افزود: میانگین ارزش واردات ذرت دامی، کنجاله سویا، جو دامی و دانه سویا در سه ماهه نخست امسال به ترتیب 239 ، 85، 71 و 110 میلیون دلار بوده است.

وی اظهار داشت: میانگین درصد تغییرات ارزش ذرت دامی، جو دامی و دانه سویا نسبت به سه ماه نخست سال گذشته به ترتیب 31، 19 و 11 درصد کاهش و کنجاله سویا 18 درصد افزایش داشته است. مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت هماهنگی کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان تصریح کرد: میانگین قیمت پایه ذرت دامی، کنجاله سویا، جو دامی و دانه سویا در سه ماه نخست سال 1395 به ترتیب 216، 413، 220 و 412 دلار بوده و میانگین درصد تغییرات قیمت پایه ای این اقلام نیز نسبت به سه ماه ابتدایی سال 94 به ترتیب 7 ، 16.5 ، 15.5 و 11 درصد کاهش نشان می دهد. موافق قدیری اضافه کرد: میانگین درصد سهم ارزش ذرت دامی، کنجاله سویا، جو دامی و دانه سویا از کل واردات در سه ماه نخست سال جاری به ترتیب 3.1 ، 2.2 ، 2.1 و 3.4 درصد بوده است.

وی ادامه داد: صادرات محصولات کشاورزی در دو ماه اول سال نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی یک درصد و از نظر ارزش ١٢ درصد کاهش داشته است. به گفته وی، ارزش صادرات محصولات کشاورزی ٨.٢ درصد صادرات کل کشور را در دو ماه نخست سال به خود اختصاص داده است.

موافق قدیری با بیان این که امروز دنیای تحولات سریع و گسترده در تمام ابعاد است، تصریح کرد: تجارت جهانی در ابتدای هزاره سوم از این قاعده خارج نیست و در سطحی گسترده و با سرعت هرچه تمام تر متحول شده است.

رییس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران براین باور است که تجارت به عنوان موتور رشد اقتصاد ملی، حلقه پیوند اقتصاد بین المللی و اقتصاد ملی است. موافق قدیری گفت: در کشورمان باوجود اقدام هایی که در جهت رشد تجارت خارجی و حضور بیشتر در بازارهای جهانی صورت گرفته، اما متاسفانه به لحاظ اصرار نابجا و اتکای بیش از حد به سیستم سنتی هنوز تحولاتی که متناسب با شأن و جایگاه ایران در صحنه تجارت بین المللی باشد، رخ نداده است.

برچسب ها: خوراک ، دام ، واردات
نام:
ایمیل:
* نظر: