ابوالفضل حجازی در گفتگو با خبر خودرو اظهار داشت : متاسفانه طراحی موتورسیکلتهای برقی به شکلی است که برای ترددهای طولانی نیازمند شارژ پیاپی هستند ، به عنوان مثال برای 100 کیلومتر پیمایش، نیازمند اتصال به شارژ به مدت زمانی معادل شب تا صبح هستند ، لذا با توجه به این موضوع، باید ایستگاههای شارژ در نقاط مختلف شهر تعبیه شود تا قابلیت استفاده از این موتورسیکلت ها را برای کاربران فراهم کند.
وی افزود : سرعت ، قدرت و شتاب موتورسیکلتهای برقی نسبت به کاربراتوری تقریبا یک سوم است بنابراین اکثر شرکت ها نتوانستند سهم کمتر از نیم درصد از کل بازار را به خوداختصاص دهند و به این دلیل استقبال به شدت کاهش یافته است و متاسفانه این طرح شکست خورده است .
وی در خصوص مشکلات خرید موتورسیکلت های برقی تصریح کرد : عدم وجود زیرساختهای لازم برای استفاده از موتورسیکلتهای برقی ، تفاوت در فرهنگ استفاده از آن و نیز قیمت بالای هزینههای جانبی از جمله باتری موتور و نداشتن کارایی و قدرت از جمله چالشهای پیش روی این امر است .
حجازی در خصوص جایگزینی موتورسیکلتهای برقی با موتورسیکلتهای کاربراتوری بیان کرد :هیچ توجیه اقتصادی برای راکبین موتورسیکلتهای کاربراتوری نیست و نیز عملا امکان ندارد موتورسیکلت های برقی جایگزین موتورسیکلت های کاربراتوری گردد و تنها میتوان سهمی را به آن اختصاص داد .
وی در خصوص شکل گیری فرهنگ استفاده از موتورسیکلتهای برقی اذعان داشت : ضروری است فرهنگ استفاده از موتورسیکلتهای برقی را از سازمان های دولتی آغاز کنیم ، لذا دولت برای تحقق این طرح می تواند بخشنامه ای را ابلاغ کند که در بخش های مرکزی شهر تردد موتورسیکلتهای کاربراتوری ممنوع گردد .
وی در پایان با اشاره به استاندارد و تست موتورسیکلتهای برقی افزود : در حال حاضر کلیه موتورسیکلتهای برقی در ایران دارای گواهی استاندارد بوده و توسط شرکت های معتبر تست و تایید شده اند .