محسن محمودی امروز در افتتاحیه نهمین جشنواره ارگانیک در محل دائمی نمایشگاه شهرداری تهران اظهار کرد: امسال سومین سال است که این جشنواره به طور مشترک با همکاری انجمن ارگانیک برگزار میشود و براساس دستورالعمل شورای اسلامی شهر تهران مسئولیت برگزاری این نمایشگاه به تدریج به انجمن یاد شده واگذار میشود.
وی با اشاره به حمایت سازمان میادین میوه و ترهبار از عرضه محصولات ارگانیک گفت: براین اساس به افرادی که قصد عرضه محصولات ارگانیک در میادین میوه و ترهبار شهر تهران را دارند 30 درصد تخفیف داده میشود.
رئیس سازمان میادین میوه و ترهبار ادامه داد: افرادی که قصد عرضه محصولات ارگانیک در میادین میوه و ترهبار دارند باید دارای گواهینامههای بینالمللی عرضه محصولات ارگانیک از مراجع بینالمللی و مورد تایید انجمن ارگانیک و سایر ارگانهای ذیربط باشند.
محمودی با اشاره به افزایش قیمت محصولات ارگانیک در مقایسه با سایر محصولات گفت: مردم میپذیرند که کالایی که خوب باشد قیمتی بالاتر از سایر محصولات دارند و ما مسئولیان وظیفه داریم که فضای لازم برای عرضه محصولات ارگانیک در کشور را فراهم کنیم.
وی گفت: آمار دقیقی در خصوص محصولات ارگانیک در کشور وجود ندارد اما برآوردها حاکی از تولید کمتر از یک درصد کل تولیدات محصولات کشاورزی به صورت ارگانیک وجود دارد.
* با حذف ریشه و گِل سبزی بدون افزایش قیمت 18.5 میلیارد تومان مابهالتفاوت ایجاد شد
این مقام مسئول ادامه داد: تولید محصولات ارگانیک هرچند در کشور کم است، اما سازمان میادین آمادگی عرضه محصولات تولید شده را دارد و در صورت توسعه تولیدات آن بدون محدودیت عرضه محصولات ارگانیک را در سطح شهر تهران افزایش میدهد.
محمودی با بیان اینکه سلامتی مردم برای ما قابل معامله با هیچ چیز نیست گفت: در سازمان میادین میوه و ترهبار طرح دستچین عرضه میوه آغاز شده است همچنین سبزیجات بدون گِل و ریشه عرضه میشود که این امر باعث شده روزانه 120 تن ضایعات به دست مصرف کنندگان نرسد.
وی با اشاره به اینکه در سبزیجانه عرضه شده 30 ردصد محصول دارای ریشه و گل است، گفت: از اسفندماه سال گذشته عرضه سبزی بدون گل بدون افزایش قیمت آغاز شد که این امر باعث شد که سالانه 18.5 میلیارد مابهالتفاوت ناشی از گل و ریشه کمتر از مردم دریافت شود.
رئیس سازمان میوه و ترهبار گفت: برای داشتن شهری لازم نیازمند به غذا و شهروند سالم هستیم و امیدواریم که روزی برسد که تمام غرفههای میادین میوه و ترهبار تنها محصولات ارگانیک را برای مصرف کنندگان عرضه کنند.