کد خبر: ۴۰۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳

در صورت تسویه حساب جرایم بدهکاران بانک کارآفرین بخشیده می‌شود

کلیه ‌بدهکاران بانکی که بدهی خود را تا تاریخ 15 دی ماه سال جاری با بانک‌های خود تسویه نکرده‌اند، در صورت واریز نقدی اصل و سود متعلقه تا پایان اسفندماه، از بخشودگی کلیه جرائم متعلقه بهره‌مند خواهند شد.
به گزارش روزنامه تجارت به نقل از روابط عمومی بانک کارآفرین، در بیست و چهارمین جلسه مشترک هماهنگی مدیران عامل نظام بانکی (شورای عالی کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی و شورای هماهنگی بانک‌های دولتی) مقرر شد به منظور همراهی با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید و ایجاد فرصت‌های بیشتر اشتغال، کلیه بدهکارانی که نتوانسته‌اند بدهی خود را تا تاریخ 15 دی ماه نزد بانک‌های خود تسویه کنند،  در صورت واریز نقدی اصل و سود متعلقه تا تاریخ 29 اسفندماه می‌توانند از بخشودگی کلیه جرائم متعلقه بهره‌مند شوند.
لازم به ذکر است كه این فرصت تا پایان سال جاری تعیین شده است و هر گونه بدهی سررسید شده اعم از معوق و سررسید گذشته استمهالی را شامل می‌گردد.

آخرین اخبار