کد خبر: ۴۲۷۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۶

تجدید میثاق مدیران و کارکنان موسسه اعتباری کوثربا آرمان های امام خمینی(ره)

مدیرعامل، معاونین، مدیران و کارکنان موسسه اعتباری رهبری با حضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) به مقام شامخ امام راحل ادای احترام کردند.
به گزارش روابط عمومی موسسه اعتباری کوثر؛ دکتر عیسی رضایی مدیرعامل موسسه و هیئت همراه با حضور در حرم مطهر امام راحل ضمن گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با نثار تاج گل، قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان های والای امام خمینی(ره) شهدا و رهبر فرزانه انقلاب تجدید میثاق کردند.
بر اساس این گزارش؛ دکتر رضایی و جمعی از مدیران موسسه اعتباری کوثر با حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی نوه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
این گزارش می افزاید: مدیرعامل و مدیران موسسه اعتباری کوثر  با حضور در مزار شهدای 72 تن و شهدای دفاع مقدس و قرائت فاتحه و نثار گل با آرمان های شهدای عالیقدر انقلاب اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.