وی ادامه داد: استفاده از میوه درجه یک و سالم برای تولید آبمیوه و کنستانتره اصلا مقرون به صرفه نیست به همین دلیل در تولید این محصول از میوه های پادرختی سالم استفاده می شود.
دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان کنسانتره و آبمیوه ایران اظهار کرد: در کارخانهها سیستم هایی مبنی بر شناسایی میوههای خراب در نظر گرفته شده و نظارت دقیق و کاملی در پروسه تولید صورت میگیرد.
داوودآبادی با بیان اینکه در کشورهای اروپایی و آمریکایی میوه های ارگانیک گران تر از میوههای غیر ارگانیک هستند، گفت: در این کشورها میوههایی که در آنها کرم وجود دارد به دلیل ارگانیک بودن از اهمیت بالاتری برخوردار هستند.
وی با بیان اینکه باید سیاست کشاورزان نیز بر این مبنا باشد که از سم پاشی و کوددهی بی موقع به درختان خودداری کنند، اظهار کرد: استفاده از میوه های طبیعی و ارگانیک بسیار بهتر از میوه های شیمیایی است.
دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان کنسانتره و آبمیوه ایران با بیان اینکه در آبمیوه و کنسانتره از هیچ گونه افزودنی استفاده نمی شود، گفت: در گذشته تنوع آبمیوه تنها در سه میوه پرتقال، سیب و انگور خلاصه میشد اما در حال حاضر توانستهایم با ترکیب میوههای مختلف این دامنه را افزایش دهیم.
داوودآبادی ادامه داد: در حال حاضر تنوع آبمیوههای ایران بسیار زیاد است؛ به طوری که محصولات خارجی نتوانستهاند جای زیادی را برای خود باز کنند.
دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان کنسانتره و آبمیوه ایران با بیان اینکه برخی از آبمیوههای موجود در بازار به صورت غیر قانونی و قاچاق وارد میشوند، اظهار کرد: اقداماتی نیز در راستای جلوگیری عرضه این آبمیوهها صورت گرفته است و پس از طبقه بندی آبمیوه ها بر اساس کیفیت که در دست اجرا است این موضوع به راحتی قابل پیگیری است.