به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از شاتا، امیر حسین قناتی در پایان جلسه امروز این شورا با اعلام این خبر افزود: از ابتدای فروردین ماه تا پانزدهم خردادماه امسال در مجموع 233 هزار و 118 دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شد که این میزان در مدت مشابه سال گذشته 212 هزار و 355 دستگاه بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه 220 هزار و 716 دستگاه خودروی سواری از ابتدای سال 96 تا پانزدهم خردادماه تولید شد گفت: این میزان در مقایسه با 195 هزار و 47 دستگاه خودروی سواری تولید شده در همین مدت سال 95، 13.2 درصد افزایش یافته است.
سخنگو شورای سیاست گذاری خودرو هم چنین به تولید 409 دستگاه انواع مینی و اتوبوس در این مدت اشاره و تصریح کرد: این میزان نیز در مقایسه با 180 دستگاه مینی بوس و اتوبوس تولید شده در این بازه زمانی سال گذشته 127.2 درصد افزایش یافته است.
قناتی افزود: در این مدت 10 هزار و 167 دستگاه وانت، یک هزار و 883 دستگاه کامیونت، کامیون و کشنده در کشور تولید شده است.
وی با بیان اینکه در جلسه امروز موضوع مشتری سازی و استفاده حداکثری از قوای نیرو محرکه تولید داخل بود گفت: قرار شد شرکت های خودروساز سنگین با توجه به تنوع بسیار زیادی که در بخش خودروهای تجاری سنگین وجود دارد ، این تنوع را کاهش دهند تا تیراژ اقتصادی مناسب تری برای تولید داشته باشند.
وی در ادامه افزود: مقرر شد در 2 کارگروه در بخش های خودروهای تجاری کامیون و کشنده و اتوبوس و با نمایندگان شرکت های خودروساز تشکیل شود ، تا با استفاده توان شان برای تولید موتور، گیربکس و شاسی در کشورموارد و سیاست هایی که نیاز است جمع بندی شود و ظرف 2 هفته برای تصمیم گیری نهایی به شورای سیاست گذاری خودرو ارایه شود.