به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین به نقل از روابط عمومی بانک دی، محمدرضا قربانی در نشست تخصصی روسای شعب تهران با اشاره به این¬که فعالیت اصلی هر بانک، تجهیز و تخصیص منابع است، گفت: بانک به عنوان بنگاه اقتصادی، وظیفه واسطه گری وجوه سپرده گذاران را بر عهده دارد تا بتواند بر اساس وکالتنامه ای که در ازای سپرده ها دارد و در چارچوب عقود اسلامی، این سپرده ها را به فعالیت های سودآور تخصیص دهد.
قربانی در ادامه، ضمن تاکید بر وظیفه مهم روسای شعب در اجرای سیاست های مصوب و ابلاغی هیات مدیره بانک تصریح کرد: اگرچه سیاست گذاری های بانک در ستاد مرکزی انجام می شود اما تمام همکاران شعبه، می توانند به اجرای صحیح و درست سیاست های متخذه بانک کمک کنند و انتظار می رود روسای شعب علاوه بر وظایفی که در شرح شغل آن ها آمده، نسبت به تربیت و پرورش نیروهای جوان، خلاق، امین، صادق و متخصص نیز اقدام کنند.
مدیر عامل بانک دی با اشاره به وضعیت ایجاد شده در اقتصاد کشور مبنی بر جذابیت نرخ های با سود بالا و استفاده رقبا از این ابزار در جلب مشتری، گفت: رقابتی که بین بانک ها بر سر پرداخت سود ایجاد شده، رقابتی کاذب است که نتیجه ای جز افزایش نرخ تمام شده پول ندارد .
وی با تاکید بر اینکه باید رقابت بانک ها برای جذب منابع از افزایش نرخ به سوی ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت سوق داده شود افزود: باید سیاست های کلان بانک را بر مبنای تصمیم شورای پول و اعتبار بنا نهاد تا بتوان علاوه بر طراحی محصولات و خدمات متنوع برای رضایتمندی مشتری با جذب منابع ارزان قیمت سود آوری بالایی ایجاد کرد.
قربانی با تاکید بر این امر که سهامداران اصلی بانک دی، قشری ارزشی هستند و باید تلاش کرد تا مدافع حقوق صاحبان سهام باشیم گفت: مشتریان ما نیز باید بدانند سپرده گذاری در بانکی که متعلق به خانواده های مکرم شهدا و ایثارگران است، علاوه بر سود مادی و کمک به اشتغال و تولید، اجر معنوی نیز در پی دارد و این وظیفه ریاست شعبه است که مشتری را با این ارزش ها آشنا سازد.
مدیرعامل بانک دی با تاکید بر این¬که تکریم مشتری یک اصل بنیادی و اساسی در بانک است و باید همه همکاران شعبه با برخورد مناسب و اخلاق مدارانه تمام توضیحات مورد نیاز مشتری را به او ارائه دهند گفت: در جهت ارائه محصولات و خدمات متنوع به مشتریان، محصول جدیدی طراحی شده است که به زودی با تبلیغات گسترده معرفی خواهد شد.
وی افزود ضروری است روسا و همکاران شعب ضمن توجه و اشراف به تمامی ابعاد و جنبه های محصول جدید، برای توجیه مشتری و جذب منابع ارزان قیمت تلاش کنند.
مدیر عامل بانک دی همچنین بر اهمیت وصول مطالبات معوق و مشکوک الوصول در افزایش توان تسهیلاتی بانک اشاره کرد و گفت: وجود مطالبات مشکوک الوصول و معوق، موجب پایین آمدن قدرت تسهیلات دهی می شود و ضروری است شعب با مذاکرات و گفتگو با مشتریان علاوه بر تداوم ارائه خدمات به آن ها ، نسبت به وصول مطالبات اقدام کنند.
قربانی در پایان صحبت های خود، روسای شعب را به عدم توجه به شایعات منتشر شده نسبت به نظام بانکی در فضای مجازی ترغیب کرد و گفت: تمامی همکاران شعب باید با ارائه اطلاعات صحیح و شفاف به مشتریان ذهنیت های ناشی از شایعات مطرح شده را بر طرف کنند و به سپرده گذاران عزیزی که در بانک ارزش آفرین دی سپرده گذاری نموده اند آرامش و اطمینان دهند که از سپرده های آنها به درستی صیانت خواهد شد.
در پایان جلسه، علیرضا عاطفی فر معاون بانکداری داخلی بانک دی، با اشاره به این که وظیفه بانک جلب رضایت مشتریان جدید و حفظ و نکوداشت مشتریان فعلی است و باید شرایط لازم برای رضایتمندی مشتریان در شعبه را فراهم کرد، گفت: تلاش شعب برای جذب و نگهداشت مشتریان قابل تقدیر است و امید آن می رود فعالیت شعب برای حفظ و وفاداری مشتریان بیشتر شود تا بتوان با تلاش مضاعف به اهداف متعالی بانک دست یافت.