به گزارش پایگاه خبری تجارت آنلاین مهندس محسن عبدالهی دبیر جشنواره در نشست خبری رويداد فوق گفت: یکی از مشکلات مهم متاسفانه بحث پذیرایی و تشریفات است که در ايران به آن توجه کمتری شده و در گذشته باریستاها و آشپزها شرایط خوبی نداشتند ولی امروزه شرايط بهتر شده و سطح خدمات آنها ارتقاء يافته، ولی فضاي بسیاري برای پیشرفت باقی مانده است.
در این نشست آقایان محمدرضا طواف نماینده دانشگاههای سوییس اجوکیشن که رابط علمی بین ایران و سوییس مي باشد و آقای امیرعلی اشرف مدیر اجرایی جشنواره و نماینده سفارت سوییس حضور داشته و به ارائه توضیحاتی پرداختند.
این مسابقه با حضور حدود 200 شرکت کننده و سه داور که یکی ازآنها از کشور سوییس خواهد بود و با حضور مدیران هتل ها و رستوران های برگزار خواهد شد. همچنین خبرنگاران، طی دو روز برگزاري جشنواره که روز اول بصورت تئوری و روز دوم بصورت عملی خواهد بودحضور خواهند داشت و به پوشش اخبار مبادرت خواهند كرد و در نهایت به سه نفر اول جایزه ویژه که تحصیل رایگان در بزرگترین دانشگاه هتلداری کشور سوییس مي باشد تعلق خواهد گرفت. قطعا این جایزه و حضور برندگان در اين دوره هاي آموزشي حرفه اي تاثیرات مثبتی را در آینده اين صنعت در كشور ايران خواهد داشت كه ازاثرات آن مي توان به کسب علوم و مهارتهای این رشته و انتقال و آموزش آن به هنرجویان کشور توسط برندگان مسابقه و همچنین انگیزه ای برای شرکت کنندگان دوره های بعدی جهت ارتقای علمی و عملی این حرفه اشاره كرد.
باید بيان داشت که کشور ما در این زمینه کمی با استانداردهای بین المللی فاصله دارد ولی با این طرح انشااله سطح آن ارتقاء خواهد يافت و با تدوین استانداردهاي بین المللی وضعیتی به مراتب مطلوب تر ایجاد خواهد شد تا بتوانیم در زمینه پذیرایی و خدمات به گردشگران و مسافران خارجی سرویس مناسب تري ارائه نماييم.
لازم به ذکر است این جشنواره و مسابقه با حمایت علمی و مادی کشور سوییس و البته برخی شرکت های داخلی براي اولين بار در منطقه خاور ميانه و در كشور ايران برگزار می شود و به واسطه طرحي آن توسط آقاي عبداللهي به دانشگاههاي سوییس اجوکیشن ارائه گرديده، برگزار خواهد شد و اساتيد و شخصيت هاي مطرحي ازاين صنف در اين رويداد حضور خواهند داشت.